Underbar dag i mitt paradis :)



Efter morgonpinket med hundarna, tre koppar kaffe med grädde samt telefonsamtal med bästa Pernilla, så gick jag en promenad runt byn med hundarna. Lagom varmt och jättehärligt :)



Sedan drog jag igång projekt Städ och Tvätt. Det var behövligt, för de här dagarna när jag haft besök av Meniére, blir det inte många knop gjorda ... vilket märktes. Skönt att ha städat ordentligt, och tvättat alla filtar, hundplädar, lagt nytt i soffan och renbäddat sängen.   Ska ner i tvättstugan strax och vrida på tumlaren igen.

Kl 14 drog jag iväg med Sally till hundklubben där vi mötte upp Camilla och hennes hund Isa. ÄNTLIGEN har Sally fått sig en lekkompis som leker på samma villkor :) Det var fantastiskt roligt att se dem!   Jag blev även varse att den inhägnade träningsplan, inge fungerar som inhägnad .... Sally kröp genom på ena sidan . Ingen fara, hon sticker ju inte ... mer orolig att hon skulle göra illa sig när hon kröp genom.

Kl 15 hade jag ett jätteroligt uppdrag. Jag höll i ett träningspass utomhus för ett kompisgäng. 5 tjejer brukar träffas och dela varandras intressen, dvs ibland blir det träning, ibland annat. En gång per år samlas de tillsammans med sina respektiven, gör någon aktivitet på dagen, och äter sedan middag ihop. Värdparet för dagen och kvällen kontaktade mig för några veckor sedan och undrade om jag kunde köra ett pass Afrikansk dans. Ingen av de andra hade någonsin gjort det förut, bara Sophie, värdinnan. Hon har gått en kurs som jag hade för några år sedan. Sagt och gjort. Ute på deras bakgård hade de riggat musikanläggning. Övriga par var träningsklädda och väldigt nervösa eftersom de inte hade en aning om vad det skulle bli :)  Jag började med en kvarts funktionell uppvärmning (rätt jobbigt)  samt ett pass afrodans. En timme senare var vi färdiga och gänget var supernöjda :) 

Väl hemma gick jag ut en sväng med hundarna innan det var dags att laga mat. Efter det har vi degat i soffan ... jag har hällt upp ett glas rött ... nu ser vi idrott på tv. Eller ... det är nog bara jag som är vaken :)

I morgon jobbar jag 12-17 . Hoppas på uppehåll före jobbet, så jag hinner en rejäl runda med hundarna. På måndag morgon ska jag ringa veterinären. Kelly har en knöl i underkäken. Känns inte bra. Jag upptäckte den i torsdags, trodde att hon blivit stungen eller biten av nåt när vi var ute  ....   men det verkar inte så troligt att det ska hålla i sig i flera dagar ....  DET är den enda smolken i bägaren idag.

Hoppas ni haft en bra dag Ni åxå!

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0