Väldans mycket regn blev det.

Man kan säga att öppet hus på hundklubben regnade bort. Det var inte många som kom och besökte, och med tanke på vädret så är det förståeligt. På morgonen var det fint ... men det förvandlades till ett regnande inferno som höll i sig resten av dagen. Det var trist ... vi hade ju hoppats på god uppslutning. Men men, så kan det bli ibland.

Jag hade med mig alla hundarna, och det tog på krafterna för dem att vara där tydligen, för de har mest snarkat och sovit sen vi kom hem. Får väl väcka upp dem om en stund för att ta ut dem en sista sväng för kvällen.

Läste inlägget jag gjorde för exakt ett år sedan ... då var det jordgubbar och grädde på balkongen, jag brände mig i solen ...   men så var ju sommaren förra året det varmaste jag upplevt tror jag. Sanslöst varmt helt enkelt, ända från maj ...

Jag tror Inte att det var för att jag klagade DÅ, som gör att det är kallt och regnigt NU. DEN makten har jag inte .. fniss .. även om många säger att man INTE ska klaga när det är varmt (läs: hett som i helvetet)  Men, som ni vet, ni som följer min blogg, så klagar jag när jag tycker att det passar mig, och eftersom extrem värme inte passar mig, så klagar jag då :) För den skull påstår jag inte att 8 grader och regn är nåt vidare sommarväder heller, det känns som att nånting där mittemellan skulle sitta fint :)  Om man finge bestämma alltså ... man kan åtminstone önska.

Idag har jag känt mig riktigt bra. Slut i kroppen och svag, ja, men inte så ostadig att jag känt mig raglig. TACK för det. TACK !!! DET känner jag mig glad över.  Kanske redan är på väg att släppa ?! :)  Hoppas det, för i morrn jobbar jag igen. Då är det 15-20 som gäller.   Före det hoppas jag hinna och orka jobba med hundarna en hel del, både fysiskt och psykiskt.   Idag gick det väl Sådär, både med Molly och Kelly på träningsplan, och jag vet så väl varför ... ingen av dem vill vara ute när det regnar ...   inte jag heller för den delen :)

Nä, nu är det nog dags att knyta ihop den här dagen känns det som. Nationaldagen. Har firat med kyckling och ett glas rött, men ska sanningen fram så firade jag framför allt att Meniére verkar ha gått hem till sig  :)

Hoppas ni haft en Bra dag idag, och att ni fyllt den med värda grejer, dvs saker ni mår bra av :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0