Visst får man säga Fy FAN på sin egen blogg?!

Den här dagen blev INTE som jag tänkt mig. Kl 10 på förmiddagen kände jag att det började vara dags igen, så jag ringde bästa jobbet och sa att jag inte kunde dyka upp idag. -vi tänker på dig, svarade bästa chefen!!

Halv 11 började ögonen slå och yrseln var ett faktum även idag. Usch ... jag klarar inte ens att beskriva hur fruktansvärt jobbigt det är ... direkt man ens tenderar till att röra på huvudet, så kräks man.

14.30 kom jag mig upp ur sängen så jag kunde gå ner med hundarna. Sen har jag mest legat i soffan. Jörgen på Ica kom över med vätskeersättning sen jag ringt dit och sagt att jag tar mig inte dit för att köpa.

Hundarna har legat hela dagen och trynat de åxå. Kelly har legat vid min sida hela dagen. Nu ska de gå ut en sväng, sen kryper vi isäng. Man blir nåt så fruktansvärt svag och slut efter ett rejält yrselanfall, och två stora på två dagar, har jag aldrig haft förut. Man kan gå omkring och vara småyr, ostadig... vimmelkantig ... men inte så yr så man inte ens kan röra skallen det minsta lilla.... ögonen bara slår fram och tillbaka... man kan inte ens se telefonen, ja inte så mycket annat heller för den delen

Nä... måste gå isäng. Hoppas må bättre i morgon.

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Marie

Tråkigt att höra att du mår dåligt, hoppas verkligen att du snart mår bättre, kan förstå hur mycket energi det tar från kroppen när man inte mår bra...skickar dig många krya på dig kramar...

2012-06-14 @ 21:16:01
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0