Helt perfekt!



Måndag. Första dagen på sportlovet, för de som har sportlov :)

Det blev ingen spinning i morse :(  ... de ringde 07.15 för att tala om det det var för få anmälda.....   Så jag klev upp, gick ut med hundarna... nåja, blev inte nån lång runda... det var -15 och Molly tyckte att en KORT runda räckte..... Efter rundan blev det en sväng i tvättstugan.... sen fipplade jag lite.... och sen kom bästa kompisen Annica på lunch :)

Efter lunch stack jag iväg med kamera och journalistpenna, upp till backen för att kolla tempen på sportlovs-starten :)  Det var inte så mycket folk i backen... men jag träffade på ett gäng galna typer från umeå, som åker runt och åker off-pist :) De försökte jag följa så gott det gick.

Hemkommen så gick jag ut med hundarna igen, ner i tvättstugan för att hämta torr tvätt....   sen... försöka skriva ihop artikeln för att hinna få in den idag så att den är inne på onsdag.

Nu är kvällen snart slut... ska slappa i soffan med hundarna tills det är dags att koja. I morrn ska jag vara hos min optiker kl 9.30 . Mitt högra öga... är allt annat än samarbetsvilligt... och jag HOPPAS ... HOOOPPPAS att det finns ett glas som hjälper.... Det vore helt perfekt :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0