Nu är flyget bokat!



Igår bloggade jag inte en endaste rad. Bloggtorka? Tappat lusten? Inget att skriva om?   Nä, inget av det, jag orkade bara inte stänga ner google crome och starta upp Internet Explorer, som jag måste göra när jag ska blogga. Så enkel var sanningen :)

Igår jobbade jag några timmar på ICA, gick en promenad på skoterleden först. På eftermiddagen stack jag iväg till Robertsfors för att använda presentkortet jag fick av min lillebror på min födelsedag - en valfri behandling på skönhetssalongen :)  Jag tog en ansiktsbehandling. :) Superhärligt! Kom hem, gick en 40-minutare med hundarna,  sen textade jag några skyltar till Westmans, och efter det var det tv-soffan som gällde.   Jo, jag bokade flyget igår, den 2:a Maj flyger jag ner till Arlanda och hämtar Polly :)

Nu dricker jag kaffe .... Det är fredag. Jo, jag har koll på det .... fniss....    ni kanske minns att jag för några fredagar sen, trodde att det var måndag .... fniss

Kl 9 har jag spinning, sen ska jag vara på Westmans några timmar mitt på dagen. Sen hoppas jag att jag hinner städa lite, för det är ju fredag, och fredag är städdag :)

Gomorron

Kommentarer
Postat av: Fanny

Jättesöt liten tjej! Spännande! :)

2012-03-16 @ 23:59:47
URL: http://http://livetmedtoby.wordpress.com/
Postat av: Maria

Ja Fanny, superspännande :)

2012-03-17 @ 08:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0