Pigg ....?



Har känt mig lite som på fotot.... de senaste dagarna. Upp och ner.... på benen men kanske inte så att det spritter. MEN... idag har jag varit uppe hela dagen. Promenerade runt byn på morgonen, tränade hundar på förmiddagen, zumba med skolbarna på eftermiddagen en stund.... och sen har jag vilat, men inte legat.

I morgon fredag, börjar dagen med spinning, sen får vi se. Städdag naturligtvis, ifall jag orkar, sen till bästa Malin på sångstund på eftermiddagen :)

Nu har hundarna tuggat i sig de grisfötter, eller rättare sagt grisben som de fick tidigare på eftermiddagen. Nu ska vi ut på gården, sen är det sängdags här...  ska bara byta rent i sängen först.

I morgon hoppas jag vara back on track HELT ... för det är klart att jag funderar och undrar över saker, även om jag inte är kurant ... och det är ju tankar och funderingar som jag gärna delar med mig av. Man ska bara orka skriva ner dem ....   Nåt jag bara tänker på lite hastigt just nu är det här med att såra någon .... alltså, öppet. Att uttala sig plumpt ....   inte så att man känner att det är omedvetet, snarare tvärtom.  Vad beror sånt på? Att lixom haspla ur sig något man BORDE fatta tar lite illa ....   varför gör man så?   Är det inte då bättre att hålla trut, eller har det någon mening?

Med dessa funderingar gör jag kväll.

Gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0