Tisdagkväll.



Oj, vad röd hon var i skinnet på den här bilden lilla Molly. Det var ett par månader sen jag tog den tror jag, och det var innan jag börjat ge sprutor för allergin. Nu är det röda borta, och hon ser helt normal ut i skinnet. Inte kliar hon heller :) :)  När jag ser den här bilden så tänker jag på hur hon nästan bryter nacken av sig när hon sitter vid min sida. Man tänker på det extra mycket på rallylydnadskursen, då instruktören fnissar lite och säger: Hon vill verkligen se ditt ansikte om hon så ska bryta nacken av sig på kuppen.  Men eftersom hon kan sitta och gå så rätt länge, så hoppas jag att det är hyfsat bekvämt i alla fall. Hon verkar inte ha lätt för att få nackspärr överhuvudtaget :)

Idag har jag tränat Molly i de saker jag känner att vi måste träna på inför söndagens rally. Det är bara två söndagar kvar, och sista söndagen ska vi ha tävling :)  Det ska bli kul!

Idag har jag promenerat en långsväng på skoterleden i solen, varit och umgåtts med Pernilla ett par timmar, samt haft core.  Nu är dagen slut och det är dags att krypa isäng.

I morgon är det onsdag .... zumbaavslutning i Burträsk står på schemat.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0