Vad är det för dag, är det en vanlig dag?



Fredag. Dagen började med ett brak, eller rättare sagt med ett larm. Jag vaknade strax efter 6, då gick brandlarmet och brandbilarna tutade förbi utanför fönstret. Eftersom jag hade ställt väckaren på 7, så löntes det lixom inte att göra så mycket annat än att kliva upp och koka kaffe.  Idag hade jag spinning, så jag skulle ju lix upp.

Efter spinningen blev det frukost, och sen en promenad med hundarna. Hem, städa lite eftersom det är fredag, sen en liten runda BARA med Paddy, eftersom han idag, enligt passet, fyller 3 år :)   Han fick lite ensamtid, men det var åxå den enda presenten. I övrigt firade jag med god mat och ett glas rött :)   ok... två då.

Jag tänkte på en sak som inträffade igår, som är så klockren. Jag var ju på skolan och hade zumba för 3-5:an ... och när jag kom dit så klev det fram en liten tjej... vet faktiskt inte helt säkert vems flicka det är... men tror hon går i tvåan. HOn sa: Vems är dina barn? 
- Jag har så stora barn, så ingen går i skolan, sa jag.
- Hur stora då? frågade hon, och hennes kompisar stod bredvid med stora frågande ögon.
-  De är 20 och 22 år gamla, svarade jag.

Ni skulle sett storleken på ögonen på den späda lilla tjejen.
-ÅÅÅÅÅJJJJJ sa hon och såg ut som att hon inte trodde sina öron.
HUUR GAMMAL ÄR DUUUUU???? blev följdfrågan    :) :) :)
När jag svarade att jag är 46, var det som att summan var för stor för att greppa, så hon gick... :)  Fniss

Jag kommer ihåg när jag var 15. Satt utanför OK i Robertsfors och rökte... tyckte att jag var vuxen och fattade ALLT. En tjej gick förbi, kommer inte ihåg hennes namn... men hon var kring 25 .. och jag minns att jag tänkte: Tänk..... när man är 25 finns liksom inget kvar.

Så tänkte jag på allvar!!!

Nu är jag 46, och det har ju precis börjat :) :) :)

Eller... ja... den här kvällen är förvisso slut, och det är jag glad för. Jag är hur trött som helst, men jättenöjd över att jag hållit mig på benen hela dagen :)  Spinning, promenad, städning, tvätt ... och jag har hållit mig upprätt :)

Men nu är det dags att gå isäng. Ska bara ta ut hundarna på gården för ett kvällspink.  HOppas ni haft en bra dag, och att ni aktivt fyllt den med nåt värt!

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0