Välj Glädje :)



Jag går ofta in och läser blogginlägg som jag skrivit ett år tillbaka i tiden. Vad var det för väder det här datumet för ett år sedan, vad gjorde jag, hur tänkte jag, vad har jag lärt mig sedan dess?  Man fortsätter ju förhoppningsvis utvecklas och lära sig nya saker, nya tankar, klokare tankar.

 Igårkväll läste jag vad jag skrev den 21 Mars. Inlägget Då, handlade om glädje. Tänk.... jag minns inte ens senast jag INTE var glad. Jag fick frågan igår nämligen: Är du alltid Glad? ... och ..... ja ... det är jag faktiskt. Visst kan man tvärt hamna i situationer som man känner är jobbiga av olika anledningar, men det vore ju märkligt om man aldrig gjorde det ...   Eller... ska jag då säga att jag inte alltid är glad ....   Äh, jag väljer att säga att jag alltid är glad, för de tillfällen jag INTE är det, är så få så rent statistiskt så räknas de inte. :)

Det sägs ju vara bra att längta .... och då har jag det jättebra, för jag har väntat och längtat efter att få in den där nya mattan i kök och hall, som jag skulle få. Jag har väntat sen före jul 2010 .....    GUD vad GLAD jag kommer att bli när den äntligen ligger där :) :) :)

Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0