Lite trött :)



Det känns som att jag haft fullt upp hela dagen ... utan att direkt ha gjort nåt :)    Morgonrundan blev en runda på gården bara, men efter frukost gick jag till backen med Paddy och Sally, gick hem, bytte hundar och gick samma sväng med Kelly och Molly. Efter lunch var jag ute och tränade Kelly på gården en stund.

I morgon ska jag till veterinären en sväng med Sally, hon har nåt i ena baktassen som de ska få titta på. Frågade om hörseltest åxå, men det utförs inte där ... inte ens i Luleå på djursjukhuset. DET blev jag förvånad över. Sara, veterinären, visste dock att dalmatinersällskapet själva tagit upp någon specialist som skulle hålla till på Gammelstadens i Luleå, så jag skyndade mig att höra av mig till dem. Japp, jag får haka på där, det blir v. 25 troligtvis.  

Hon sover mycket än, Sally. Emellanåt leker hon så det smäller i väggarna, och hon försöker på alla sätt hon kan, att få med sig de andra, men de är mer åt det lugna hållet inomhus, så de har tackat nej till alla våldsamma lekinviter hittills.  Ute törs jag inte släppa henne lös, särskilt som jag inte ens vet om hon hör ... men så småningom har jag ju byggt upp lite muskler och kondition på henne så att hon kan börja hänga med på längre rundor och upptäcka lite mer av Bygdsiljum :)

Nä, nu är det dags att koja här. Hundarna har redan lagt sig.

Hoppas ni kan sova gott allihopa, även om jag vet åtminstone En som kan få svårt med sömnen inatt. Jag tänker på dig.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0