Lördag morgon i paradiset.

Gomorron kamrater!

Idag är det lördag. Snöhögen på gården har försvunnit under natten, så NU har jag barmark jag med :) Det finns fortfarande snö kvar lite här och där på promenadstråken, men i morrn ser det ut att ska bli varmt , så då försvinner det kanske. Idag är det lite svalare, 10 grader i skrivande stund, men det är himla vackert ute. Det gröna har formligen exploderat de senaste dagarna.  Dammluckorna är öppna för fullt, och snacka om att det dånar i forsen.

Idag kommer båtköparen :)  Jag ska strax åka iväg till Nils, där båten står, ta fram ankaret, provstarta motorn, klappa skrovet och tacka för tiden tillsammans :) Sen ska jag hem och ha städdag, samt ta ut hundarna var för sig på promenad. Sally ska både få leka och träna ute. Nu sitter kommandona "sitt" och "ligg" perfekt inomhus, nu gäller det att träna även utomhus.  Ska även jobba med kontakt och inkallning :)

Med Kelly känner jag att jag behöver inspiration till vad jag ska lära henne härnäst. Hon är ju så superbra i allt jag lärt henne, men jag måste ge henne nya utmaningar, nytt att LÄRA sig, så att det inte bara blir upprepningar. Molly ska  få jobba med rallylydnadsmoment idag.

Nä, nu ska jag kavla upp ärmarna och dra igång dagen :)
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0