gilla om du tycker det är bra, dela om du tycker det är jättebra

facebook är fantastiskt på många sätt, och helt sjukt på ännu fler sätt. Det finns mycket jag irriterar mig på, det har jag skrivit om tidigare .. och hörrni, det har inte försvunnit eller ens minskat :)
 
Gilla om ni håller med, dela om ni verkligen håller med, Typ.   Det har gått lixom troll i det hela. Det finns många saker som förvisso SER vettiga ut att gilla och dela ... men ... HUR många av dessa foton, saker, händelser, är autentiska? Jag skulle gissa att många av dem är arrangerade BARA för att få många gillanden på facebook.
 
Vart i helvete är vi på väg????  Bestäms vårt värde utifrån hur många "gilla" vi får på div. olika bilder och händelser? Nu tänker jag INTE på de bilder och händelser man delar med vänner, för på nåt sjukt sätt så tycker jag att det är både jätteroligt och helt ok. Jag menar, när min kusin lägger in fräsiga bilder på sin supercoola hoj, eller när lillebror lägger in bilder på bakverk, eller när Pernilla och Hannah lägger in diverse bilder ... SJÄLVKLART gillar jag dessa ... för att de BETYDER nåt för mig. De bilderna ligger mig varmt om hjärtat. De berör mig.
 
Visst kan alla dessa bilder på hemlösa, drogade hundar i famnen på nån knarkare åxå beröra på ett sätt .... och jodå, visst kan jag tycka att en hund sittande i spöregn mitt på en gata, kräva sympati ... men .... VAD är lixom TANKEN med att man ska trycka på "gillaknappen" . Ibland går det lixom överstyr ... .Att det spelas på människors känslor, det är inget nytt .... så är det inom all reklam .... och visst, varför skulle facebook vara förskonat ...
 
När jag tänker efter några varv, så är det lixom samma sak ... det handlar om reklam ... och hips vips är jag inte ens irriterad längre :) :) :) :)   
 
Ikväll har jag varit på styrelsemöte, varit ute en sväng med hundarna ... nu är det sängdags.  Hade tänkt ta ett glas rött, eftersom det är lördag typ, men ... äh .... jag hoppade över det .... kände mig för trött, var ju uppe så nedra tidigt i morse :) Nu blir det sängdags. Hoppas ni haft en bra dag :)
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Lena

Gulledig ❤

2012-11-19 @ 23:02:44
Postat av: GILLA reTINA

Kul Maria..det var ett tag sedan jag läste din blogg så jag gå till startsidan ...det är klart att vi gillar Dig o Din blogg...... du behöver inte vara orolig..men det ganska otroligt roligt att du sänt den 3 ggr eller är det jag som är såå synsvag eller är det fel på datorn...fniss och helgkram !! GILLA gillar men inte allt på fejjan..det är
säkert !

2012-11-20 @ 21:33:30
Postat av: Maria

Gunilla, har ingen aning om varför inlägget postats tre gånger. Ibland är det som om bloggen lever ett eget liv :) :) :)

2012-11-20 @ 22:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0