Hur mycket känslor ryms det i en människa??

Dagen började med, som sig bör, och som det brukar, med tre koppar kaffe med grädde. Efter detta blev det en promenad med hundarna. Vi gick upp till stugbyn, så vi passerade slalombacken och såg att alla kanonerna spottade snö. Efter promenad blev det till att kamma till sig och gå till jobbet.
 
KÄnslor. KÄNSLOR: HUR mycket KÄNSLOR kan man rymma i kroppen? Ganska fantastiskt egentligen, att allt lixom ryms ... eller, visst, ibland bubblar det över, men oftast rymmer man allt inom sig på nåt vis.
 
SÅÅ mycket känslor som fanns i omlopp när jag var tvungen att avliva Ziggy ..... minns det som om det vore igår .... så mycket hat jag var tvungen att ta emot, och på något sätt rymma i min kropp, innan jag blev av med det. Jo, jag har haft mycket hat förut i min kropp, både hat, skräck, rädsla, osv. Men i den ålder jag befinner mig i nu, så kändes det märkligt att uppleva sådant hat.
 
Så mycket hat som jag upplevde DÅ, är inte ens BRÅKDELEN av den enorma kärlek som jag känner NU. Hela mitt liv är lixom FYLLT med kärlek ... det är nästan overkligt .... Men jag är Så himla LYCKLIG.
 
Lillebror, älskade Lillebror ... som jag givit upp hoppet  om för många år sedan. Min älskade Lillebror som BEVISADE för mig att han kunde komma tillbaka. Helt sjukt egentligen. HUR kan man komma tillbaka efter så många år???? Det kommer jag aldrig att kunna förstå, men är så oändligt tacksam att du gjorde!!!  Jag älskar att gå på jobbet, och att du är där. Jag älskar att umgås med dig på dagarna, jag älskar att se dig jobba med något jag vet att du älskar. Jag är så innerligt lycklig över att du faktiskt lyckats. Jag älskar Dig Lillebror!!!!
 
Vänner omkring mig, fyller mig med känslor. Det är allt ifrån glädje, tacksamhet, nyfikenhet, till kärlek. Jo, faktiskt kärlek.   Många av mina vänner har jag inte haft vett nog att verkligen VISA min uppskattning till ... men jag hoppas verkligen att ni läser det här, och att ni FÖRSTÅR att ni är viktiga för mig. Jag älskar Er. !!!!
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Lisbet

Det är vad allt egentligen handlar om - relationer. Och gudarna ska veta att ni hade det inte lätt som barn. Ofta ofta fick vi ungar åthutning av pappa när vi såg dina föräldrar och sa nått dumt. Han godtog ALDRIG vårat svammel. Han sa att ni hade det svårt och att dina föräldrar hade en sjukdom som var svår att bemästra. Vi tänkte aldrig på vilken sjukdom utan svalda bara och skämmdes

2012-12-05 @ 08:56:28
URL: http://halsozam.com/
Postat av: Maria

Det hade jag ingen aning om ... att även NI visste ... eller rättare sagt, din pappa. MEN, han visste nog knappt han heller, inte vad det egentligen handlade om i alla fall. Jag minns i alla fall att jag var så oerhört stolt när jag fick sitta bredvid dig i skolbussen, och att du gav mig tips i slungboll och kulstötning. Det minns jag. och känner glädje över. Jag minns Dig med glädje och stolthet.

2012-12-05 @ 19:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0