Lunch, hjärtan, olaglighet, grannen ...

Tisdag. Ledig dag. Söndag lixom :)  Men det blev varken andakt eller kyrkobesök. Det blev morgonrunda med hundarna, ner i tvättstugan, sen iväg till stan för att träffa Hannah och Pernilla :)
 
Jag åkte iväg till Hannah, till att börja med. Vi lagade lunch ihop. Köttfärsbiffar blev det, som vi fixade innan hennes Robert kom hem på lunch.   HÄR och NU börjar mitt resonemang kring hjärtan. HUR många människor kan man rymma i sitt hjärta?  Hur gör man när ens döttrar lämnar sin tidigare partner och träffar en ny? Precis just idag fann jag svaret på den frågan. Alla ryms :)  Jag blev så glad när jag upptäckte att de ryms, både de gamla och de nya :)
 
Tidigare, under 4 års tid, har det varit Nils och Lukas. Nu är det Mattias och Robert. Vet ni .... Jag välkomnar Mattias och Robert lika mycket som jag välkomnade Nils och Lukas, och det känns jättebra. Nils och Lukas kommer alltid att ha plats i mina hjärtan, så är det. ALLTID, men så kommer även Mattias och Robert. Tänk vad många människor man rymmer i sitt hjärta egentligen. Det känns befriande att upptäcka det. Ingen hamnar utanför, utan det finns hjärterum och kärlek till dem alla :) :) :)  
 
Ok. Då har vi gått igenom lunch och hjärtan ... Nu hamnar vi en lite prikär situation. Jag har idag varit olaglig. JAG, som ALLTID förespråkar ärlighet och laglighet...... Det var till och med JAG som kom med den briljanta, men DOCK olagliga idén. Det var även jag som genomförde den. Jag skrattade mig fördärvad, jag fick smått åksjuka, jag led alla helvetes kval.... eller, nä ... men skrattade gjorde jag .....   Såhär var det :
 
Efter att ha ätit lunch med Hannah och Robert, drog Robban iväg på jobbet igen. Jag och Hannah åkte på Kontorsvaruhuset för att handla lite till Westmans. När vi var där ringde Pernilla och sa att vi kunde hämta upp henne för fortsatt shopping på Lakkapää. Javisst sa vi, men kom sedan ihåg: Min bil, som vi hade, är lastbilsreggad. JAg har bara två säten, sedan är det galler, madrasser och täcken därbak till hundarna. Äh, sa jag, jag lägger mig därbak.
 
Sagt och gjort. Jag kröp in där bak, för säkerhets skull under täcket, omutifall att  ...jag tror jag skrattade mig genom bilresan vi gjorde. Förutom de tvärnitar och tvära svängar Pernilla gjorde, som körde .... de frambringade lätt åksjuka och illamående.... men vi fnissade hejdlöst när vi parkerade och jag snabbt skulle krypa fram och kasta mig ut, UTAN att det såg suspekt ut , hahahahahahahahahaha
 
Efter att ha skjutsat Hannah på jobbet på OK, och skjutsat hem Pernilla, träffat hennes Mattias en kort sväng i dörren, så var det dags att styra skutan hemåt Bygdsiljum igen. Det var väl DÅ tankarna kring det här med hjärtan och hur många man rymmer, tog fart. Man rymmer oändligt många människor i sitt hjärta .... bara man vill.
 
Nu är det kväll . Mystiske grannen är tillbaka, men om det skriver jag en annan dag. Nu ska jag gå ut med vovvarna, sen krypa isäng ....... Med hjärtat fyllt av kärlek .
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0