Men Gud så länge sen :)

Dagarna och kvällarna har bara svichat förbi, så jag har bevisligen inte hunnit skriva nåt sedan i onsdags. Igår hade vi i alla fall pizzabuffé, pubkväll m underhållning, på jobbet. Jag jobbade som vanligt, inte på  senkvällen, men försökte stanna kvar och hjälpa till under den värsta pizzaruschen i alla fall. Det är så himla kul på jobbet när det är mycket folk, mycket att göra, men det flyter på HUR bra som helst. Samarbetet är klockrent och man går därifrån leende, även om man är helt slut.
 
Jahapp, idag är ytterligare en grå och blöt dag. Var är den där rysskylan? Snön?   Kollade här i bloggen hur det såg ut förra året, och det var ju likadant då. Den 5:e dec. kom snön, och sen VRÄKTE det ner dagarna efter det, blev kallt ... och sen förblev det vinter hela vintern :)
 
Kom nyss in efter en 45 minuters runda med hundarna. Eller, nyss och nyss ... det tar ju sin lilla tid att torka av hundarna när man kommer in ...
 
Hörrni, det här man säger att Livet inte går i repris .... ibland känns det faktiskt som att man kan FÅ livet att gå i repris. Att man lixom startar om helt från början, gör om och gör rätt.  :)
 
Nä, nu ska jag fippla lite innan det är dags att gå på jobbet. Ha en bra lördag alla samtliga ... och fyll dagen med nåt värt.
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0