Regn och rusk

Igår kom min nya hörapparat. Inte den jag egentligen ska ha, för jag ska ha en röd, snygg ... den här är mörkgrå. Min audionom  Lena, skickade den här tillsammans med ett meddelande om att den röda hade så himla lång leveranstid, så därför har hon fixat inställningarna på den här grå istället, så får jag byta när den röda kommer.
 
Efter kort morgonrunda med hundarna och tre koppar kaffe, tittade jag ut på duggregnet och det gråa utanför fönstret. Ett par timmar tills jobbet börjar ... lika bra passa på att fara ut och springa en sväng. Sagt och gjort, tog på mig springuniformen, kopplade Paddy och trampade iväg i slasket.
 
Lär jag mig aldrig?
Anledningen till att det känns så för lätt när man är borta vid Martinsons, och därför fortsätter rakt fram istället för att svänga av på Gruvbergsvägen, för att det känns för kort att bara springa runt byn .... är INTE att jag är i topptrim, utan att jag hade medvind. Nåja, det redde ju fort upp sig när jag vände och skulle springa hem igen. Gick inte riktigt lika lätt kan jag säga .... fniss ....
 
Nu har jag duschat, ska äta lite, sedan bege mig på Bästa jobbet. Ha en bra Lördag allihop och ni som ska ut och springa idag: Det kan vara lite halkigt, så spring lugnt ! :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0