Tyst för helvete !!!

Somnade som vanligt snabbt när jag la mig igårkväll. Vaknade däremot efter en knapp timme. Men nåt så jävulskt vilken tinnitus !!!! Stört omöjligt att somna om i det oljudet, så jag var närmast Glad när klockan var såpass mycket att man kunde börja koka kaffe. Det var den natten det. Har ju känt mig svajig snart en vecka .... nu känns det som att - endera får jag ta ett yrselanfall så att det lixom blir överstökat, eller så får det ge sig. Det är INTE roligt att ha det så här om dagarna. Ska peta i mig medicinerna plus en åksjuketablett och se om det lättar något.
 
Är det inte typiskt? - Vi skulle haft styrelsemöte på hundklubben i måndags, men då var det ett par stycken som inte kunde, så det blev flyttat till ikväll. FAN !!! I måndags hade jag kunnat köra dit, ikväll känns det mer tveksamt. Skit också, känner jag.
 
Hoppas att hörapparaten är på ingång snart förresten. Jag har ju efter diverse fadäser måst beställa en ny.
 
Snart blir det inomhusträning med hundar, i en lokal som vi hyr tillsammans ett gäng. Det ska bli superkul, och jag hoppas verkligen att jag kan fara dit på måndagkväll som planerat. Jo, innan dess ska jag väl vara i toppskick igen :)
 
NU blir det ytterligare en kopp kaffe, sen en sväng med hundarna före frukost. Ha en bra dag hörrninini, och fyll den med värda grejer!
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0