Dressed for success

Fredagkväll. Jag är helt slut, och direkt jag varvat ner tillräckligt för att lägga mig, kommer jag att kasta mig isäng. Upprinnelsen till denna känsla är att vi på jobbet haft pizzapremiär ikväll :)
 
Snacka om att hela byn ställde upp och kom på våran pizzabuffé. Vi hade ordnat 80 sittplatser, och de räckte inte till. 10 minuter före vi öppnade stod hyfsat mycket folk utanför och väntade. DET kändes superkul !  Massor med folk, massor med pizzor som bakades. Massor med SKOJ helt enkelt.  En sa: Det här är det bästa som hänt i Bygdsiljum EVER. En annan blev så lycklig över att vi även bakat glutenfri pizza, så att HON också kände sig välkommen. Sådant gläder inte bara mina chefer, utan även Mig. Det känns så härligt att få känna sig delaktig i det.
 
Vi hade kvällen till ära en gästbagare, Antonio från Robertsfors, och vi kan säga såhär: Hade det inte varit för hans rutin, tempo, kunskap .... så hade inte alla dessa gäster fått äta förrän i övermorgon någon gång. Det var helt imponerande att se honom in action.
 
Jag ska sätta mig i soffan med hundarna en stund. Jag orkar varken tänka eller skriva nåt vettigt känns det som. Man känner sig lite som en tom ballong. Eller ... lite och lite ... jag känner mig som en tom ballong.
 
Men .... den här tomma ballongen har fyllt dagen med nåt värt :) :) :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0