Jo men .....

JAg är så supernöjd med kläderna jag köpte igår på Mats Sport i Robertsfors ... ja skorna åxå :)  Skönt att ta morgonpromenad med hundarna även om det blev lite kallt om händerna, men att ha vettiga kläder är A och O.
 
Hörrni ... När dagarna snurrar på i den takt de gör. HINNER man då fylla dem med nåt värt?  När man vaknar på morgonen och känner att förkylningen vill in i kroppen, att orken inte finns, att näsan rinner .....    Hur fyller man DÅ dagen med nåt värt?
 
Dagarna är smockfyllda med .... vardagliga saker. Tvätt, matlagning, städning, jobb, telefonsamtal, skriva lappar, plocka undan, läsa nyheterna, .... NÄR ska man hinna fylla dagen med nåt värt??
 
KAN det vara så enkelt som att sända en kompis en tanke?  Sjunga en sång som morfar brukade sjunga när man var liten? Prata en minut eller 20 med en vän? Hjälpa grannen att ta in posten, när man lix är vid brevlådan? Skicka ett mail till någon man inte träffar ofta?
 
Att fylla dagen med något värt, innebär INTE att man måste proppa dagen full med saker .... Dagen kan bli NOG så fylld med värt, om man utför En enda av de här grejerna. Faktiskt.
 
Jo, men det behöver inte vara mer än så. Tycker inte jag i alla fall.
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0