Reklam

Onsdagen är slut. Med besked. Jag har varit ute med hundarna på kvällspinket, så nu återstår bara själva nattningen :)
 
Idag på jobbet ... måste bara skriva om det. Det här med reklam. Jo, reklam säljer och utan reklam säljer det inte lika bra. MEN ... ibland kan man undra hur de tänker!!
 
Det kom en försändelse med posten till jobbet. Ett rör. Det var ju oerhört spännande ...  Inuti röret låg ... ett rör. Såg ut som ett stort treo-rör ... fast med Skellefteå Kraft-reklam.  När man skakade på det. lät det som om det vore brustabletter, eller åtminstone godis inuti .
 
Vad hade de på Skellefteå kraft kostat på, för att sända ut dessa rör .... med VAD inuti? Spännande, spännande ... chefen öppnade röret ... och vad fanns inuti????!!!!!
 
Ett par matskedar .... pellets.
 
Hur tänkte Skellefteå Kraft här??  Vad ska någon med ett par matskedar pellets??  Ska man hälla dem i en kaffekopp, sätta fjutt ... och känna hur mycket värme det ger? Eller vad??  VAD kostar DEN reklamen i både pengar och miljö???? 
 
Ibland blir man helt ... förskräckt.
 
Om vi tar det från början ... från morgonen ... morgonkaffe ...Efter kaffet blev det en rask promenad med Paddy och Sally runt byn, sen en kort sväng med smårumporna ... och efter det blev det iväg till Bästa jobbet. EFTER bästa jobbet tog jag hundarna på en liten joggingtur . NU är det kväll här på Robertsforsvägen, hundarna har varit ute på kvällspinket, allt är lugnt ... ska bara blåsa ut ljusen, sen nattar vi här. Hoppas ni haft en BRA dag!
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0