Skratt och gråt - så himla härligt !!!!

Lördag. Det är Lördag den 1:a September. Sommaren är nog över nu kan man säga. Nu blir det höst  AAAHHHH ... .svalare luft, härliga färger, mörkare kvällar, tända ljus, myspys :) Jag trivs bra i lite svalare temperatur, man kan ta längre promenader utan att svettas ihjäl,  jag tycker det är mysigt med tända ljus, dessutom ser jag bättre ut i dämpad belysning :) :) :)   BARA fördelar alltså!
 
Efter en härlig morgonrunda med hundarna (ja, förutom kaffe osv. ) så blev det en superkul dag på jobbet :)  Tänk .... att på jobbet få SKRATTA .... VARJE DAG. Alltså, inte bara le, utan nästan skratta på sig. VARENDA DAG. Visst låter det underbart?!!   Att sedan arbetsuppgifterna är både varierande och givande, arbetskamrater och chefer är toppen, är som grädde på moset :)
 
Att skratta är befriande, skönt, upplyftande, givande, Det är helt enkelt så himla härligt !! Så även att gråta. Ibland är det bara så mysigt att gråta ... ok, man blir täppt i näsan och ser förjävlig ut ... men låser man dörren och ser till att inte glutta alltför mycket i spegeln ... så är det .... helt underbart :) :)  Ok ,man bör ha nässpray hemma åxå innan man drar igång ett gråt-party. Men annars så ... är det bara att dra igång :) Befriande det åxå!
 
Det här med att livet inte blir som man tänkt ..... eller ... man kan till och med bryta ner det och säga att det här ÅRET inte blivit som man tänkt, eller det här JOBBET , eller vad som helst. Ja, för min del kan man ju för det första säga att jobbet överträffade mina förväntningar och förhoppningar så det sjöng om det ... men tillbaka till saken:
 
Visst är det väl ändå BRA att det inte blev som man tänkt?!  Eller, så är det för mig i alla fall. Även om saker och ting som händer ter sig katastrofala just i ögonblicket, så blir allt bara så himla bra .... Om allt blivit som jag tänkt, skulle inte alla dessa oförutsedda händelser skett .... och hur trist hade inte DET varit??!! Det MESTA har en tendens till att ..... bli till det bästa. Hur svårt det än är att se det just när det HÄNDER .... så .... när man tittar på det i backspegeln så .... jo, då var det bra att det blev sådär ändå ... även om det inte var som jag tänkt och planerat .
 
NU har jag i alla fall tänkt hälla upp ett glas rött och sjunka ner i soffan med hundarna. Eftersom vädret är som det är, så blir det ingen långpromenad som planerat, det blir mys i soffan istället ... ok, efter att hundarna tuggat i sig de illaluktande tuggpinnarna de fick för en stund sedan. Om jag läser deras beteende rätt, så uppskattar de att den inplanerade långpromenaden inställdes till förmån för dessa stinkande tuggpinnar :) :) :)
 
Ha en BRA lördagkväll allihop, planerade eller inte :) :)

Kommentarer
Postat av: Lena

Låter ju helt fantastiskt Maria :-) Att du har kanon fina jobbarkompisar och chefer vet jag ju! Härligt att läsa och höra att allt är bra, för det är det verkligen med mig med.. Trodde inte heller för några år sen att jag skulle vara så jädra glad och lycklig som jag är idag.. Skönt att man har positiva människor runt omkring sig och att man kan tänka positivt och vara nöjd med livet trots allt. Kram på dig :-) verkligen!!

Svar: åh så härligt att höra Lena!! Kram på dig åxå !!!! :)
Maria Tafvelin

2012-09-01 @ 18:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0