Söndag .... och nu gör jag helg :)

Söndag .... Efter en härlig morgonpromenad med hundarna .... inte så många varmgrader, men sol . Helt underbart med andra ord :) ... så fortsatte min sköna söndag med lite dammsugning och småfippel innan det var dags att klacka på och gå iväg till jobbet. Lika härligt som vanligt att studsa in och mötas av dessa underbara människor som finns innanför väggarna där. Varje dag är jag lika glad och tacksam över att DETTA är min arbetsplats :) Westmans café och Bar i Bygdsiljum. Lägg det på minnet kära läsare, och får ni vägarna förbi så KOM IN och fika, ät en bit god mat och TRIVS. Till er som INTE Har vägarna förbi rekommenderar jag att åka dit enkomt. Jag lovar, det är värt det :) :) :)
 
Efter jobbet blev det en runda med hundarna, sen iväg på cirkelträningen. Det är ÅXÅ kul ,och det är deltagarna som gör det så roligt. Det är en Fröjd att åka dit och ställa iordning på söndagarna .... Det är en upplevelse och en glädje att genomföra kvällen, och en känsla av tillfredsställelese och tacksamhet, att låsa dörren efteråt och åka hem. Nu fick jag plötsligt några såna där fraser i skallen som brukar cirkulera bla på facebook : Tillsammans är vi starka! Jajjamänsan, som grupp är Bygdsiljums Cirkelträningsgrupp helt enorm !!!   MEN ... Utan varandra är vi ingen ..... Den frasen cirkulerar åxå .... och DÄR sparkar jag bakut.   Vadå: Utan varandra är vi ingen????   KLART VI ÄR !!!! Vi är unika, starka, härliga !!!! var och en för sig åxå !!!! Det FINNS inget motsatsförhållande där.
 
Cirkelträningen inledde jag med en tyst minut för Lotten. Sen sa jag till deltagarna: Ikväll kör ni så inni helvete .... Bara för att ni KAN !!! och vet ni .... det gjorde de.
 
Nu är min arbetsvecka slut, och jag är ledig måndag och tisdag. Mycket hund-inspirerade dagar ska det bli :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0