Taskiga kompisar .....

I min jobbkalender är det Fredag. I många andras är det söndag. Spelar väl egentligen inte så stor roll kan jag tänka. Varje dag är full av LIv, full av valmöjligheter, sprängfylld av chanser ... bara man TAR dem .
 
Vaknade 03.30 och varför jag ens brydde mig om att ta på glasögonen såpass att jag såg vad klockan var, berodde på att jag var nästan säker att klockan var närmare 8 och alltså dags att stänga väckaren. Inte för att jag kände mig utvilad, inte för att det var det minsta morgonljus ute ... men för att jag drömde att jag försovit mig !!!!!
 
Det dröjde dock inte flera timmar innan jag somnade om, som fallet varit x antal nätter, utan inatt somnade jag om relativt snabbt ändå, och vaknade en kvart innan väckaren drog igång. Helt ok.
 
Morgonen bestod av kaffe (utan grädde eftersom jag glömde köpa det igår) morgonrunda med alla hundarna plus Milo, som kvartar här några nätter .... tvätt, lite småstädning ... cykeltur med Paddy, promenad med smårumpor, Milo och Sally, Efter det bar det iväg på en härlig jobbardag.
 
Som vanligt och intet på något sätt överraskande, blev det en toppendag på jobbet :)  Skratt, roligt jobb, trevliga gäster .... jag menar .... HUR TUR HAR INTE JAAAAG ??!!!!
 
Hemma från jobbet blev det en sväng med hundarna, sen iväg på cirkelträning. Jag har inte bara tur med jobbet ... jag har den stora lyckan att få plåga ett 20-tal helt träningsgalna Bygdsiljumsbor varje söndag. Snacka om HJÄLTAR !!! Precis som jag sa/ropade/skrek ikväll på Tomas Ledins fråga: Vart tog alla hjältar vägen: JO; DE ÄR I BYGDSILJUM, OCH FOR PÅ MARTINSSONS FÖR TRÄNING !!!!!!
 
Hem, ut med hundarna .... och sen hörrni. Sen har jag chattat på facebook med en av mina allra yngsta vänner där. Hon är 10 år. Hon berättar om sin dag, som varit hemsk. Hon har blivit ratad av sina kompisar, som inte ville leka med henne. Det hamnade i det klassiska: Vi kan inte leka tre ... så du blir utanför.
 
Hjärtat blöder för min unga vän ... Det är en supergullig tjej, och det gör mig ledsen att höra att hon blivit ratad ...
 
ÄR människor grymma överlag? jag menar, inte bara Barn?  Hur ÄR vi mot varandra egentligen?? ÄR vi schyssta, toleranta, bussiga, generösa? ELler är det så att vi är: missunsamma, avundsjuka, trångsynta? KAN vi vara inkännande, empatiska och förstående för det mesta ... eller är det så illa att vi är lika ego som en 10-åring som vägrar släppa sin kompis till en annan kompis??
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0