Ett liv är skört

Varit ute och promenerat två timmar med hundarna. En dryg mil. Idag blev det inte skoterleden, utan vägen. Solen sken ..... tystnaden nära total och underbar. Det enda som spräckte tystnaden ibland, var de fåglar som ihärdigt kvittrar och sjunger ..... som fyller en med hopp och glädje. Ni vet .... fjäderlätt smekning på kinden om att allt kommer att ordna sig. 
minns ni: ORDNA  SIG ....snyft snyft .... ORDNA SIG?? MAMMA, DU ÄR 47 OCH DET HAR INTE ORDNAT SIG FÖR DIG ÄÄÄÄNNNN!!!!!!     Blir så fnittrig och skrattig när  jag tänker på Pernillas känsloutbrott där på julafton. Förlåt Pernilla, det är inte meningen att förringa din känsla av djup besvikelse då .... men ... jag vet ju att du åxå skrattar åt det nu ..... fniss
 
Det här med att fylla på livsandarna inom sig .... tänk att 5 fulla liv och 2 extraliv kan försvinna så fort. Det räcker att man trampar ner i ett minfält, så försvinner alla liv på samma dag i princip. Man springer på en bana och försöker plocka slantar och svampar, hoppa över murar och klättra upp i molnen .... men det finns en drake nånstans på banan som sprutar eld ... vips är ett liv borta. Man tar ett liv till, hoppar över vatten, tar hjälp av extraspeed .... men det ligger en ful filur på vakt som sparkar undan benen på en .... och vips har ytterligare ett liv försvunnit. 
 
Efter dagens promenad med tillhörande fågelkvitter, samt lite annat smått och gott som hänt ..... så har jag nu återigen 5 liv och 2 extraliv. Det känns oerhört skönt. 
 
Har precis duschat .... nu blir det någon slags mat framför tvn med trötta och nöjda hundar. Ha en BRA lördag mina vänner och kom ihåg: Att vara Stolt över sig själv ..... ger tröst, hur andra än beter sig!

Kommentarer
Postat av: P

Hihi, den där jävla julafton!!!-kmr ALDRIG glömma den! :D

2013-04-07 @ 21:10:24
Postat av: Maria

Fniss ... nä ... visst var den minnesvärd :) :)

2013-04-07 @ 21:14:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0