Måndag morgon

Tittar tillbaka i bloggen, som jag ofta gör. Det är kul att se hur det såg ut för ett år sedan, eller två år sedan, just det här datumet. För två år sedan var Katy här den här tiden. Herregud .... på ett sätt känns det som att det aldrig hänt, och på ett annat sätt som om det vore härom veckan .... nåja, lite överdrivet ...
 
Det var några jobbiga veckor minns jag i alla fall tydligt. Å herregud, den där hemska golvmattan dessutom ... 
 
Kaffet smakar bra och jag hoppas att de tre kopparna fyller sin funktion .... så att man piggnar till en aning. Sovit som en kratta inatt. Inatt åxå skulle jag väl kunna tillägga. 
 
Nu ska jag springa ner i tvättstugan medans jag kommer ihåg det. Tvättade täcket igår, eftersom lille pinkelink drog en liten stråle på det ....  och torktumlaren .... ja .... behöver jag säga mer? Täcket var i alla fall inte torrt igårkväll, så mycket kan jag säga.  Åh ... på det nya stället .... dit jag ska flytta snart (om inget skiter sig i vanlig ordning) .... DÄR i alla fall, finns ybermodernt torkskåp, stor torktumlare, MANGEL och Två tvättmaskiner.  Tvättstugan var så himla stor och fin .... typ två rum, med toa och dusch. Om någon ska hälsa på och sova över, så kan jag sova i tvättstugan så får ni låna lägenheten :)  
 
Nä, som sagt .... nu mellan kopp två och kopp tre, ska jag springa ner och kolla täcket. Kl 11 ska jag vara hos doktorn, sedan kommer min bästa Annica hit på sin lunch.  Ha en Bra måndag och kom ihåg: Hur jävligt det än känns, så ordnar det sig. 
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0