Öhhhhh..... Hmmm ...... Va???

Jag har haft en helt underbar helg!!!! Den här instruktörsutbildningen med Carina Persson, har varit LÅNGT över mina förväntningar. TACK Vuxenskolan, för att ni GETT mig den här utbildningen!!!!!  TACK, TACK, TACK !!!!!
 
Igår efter en heldags utbildning ... var jag HELT SLUT. IDag .... efter YTTERLIGARE en HEL dags utbildning ... var jag ÄN MER SLUT ... men ACK så GLAD och TILLFREDS !!!!  
 
ATt gå utbildningar, är Alltid Bra. Man lär sig nåt nytt varje dag. MEN ... att ha sån tur att både gruppen och instruktören håller sådan nivå att ALLT .... precis ALLT, ifrån diskussioner, pauser, luncher, genomgångar, praktiska och teoretiska övningar .... blir så KLOCKRENA .... DET är inte ofta. Jag kan  säga att den här utbildningen, är den Bästa jag gått, och då överdriver jag inte någonstans. Jag har nog aldrig tidigare genomgått en utbildning, varken lång eller kort, där jag fått så många "aha- upplevelser" , så många tankar, skratt, igenkännanden ... och samtidigt sån samhörighet med gruppen, som jag fått den här helgen.  Om NI läser det här, ni som varit med i helgen ....  TACK .... från mitt hjärta ... verkligen TACK. För Allt den här helgen. Ni är Guld värda! Både i utbildningssyfte för andra hundägare, men även för Mig. Ni har ALLA tillfört MIG något de här dagarna. Ni har tillfört något som inte fanns i mig förut. Det är jag jätteglad över. Jag lär mig nåt nytt varje dag! En sån här helg BEVISAR den saken. Jag är så superglad över att jag fått dela det här med er !
 
När skallen blir trött ... då funkar nästan ingenting, varken på en själv eller på hundarna. Det är bevisat :)  Och inte är det konstigt heller. Lärdomen av DET är att inte ställa så stora krav, varken på sig själv eller hundarna, när man VET att hjärnan nära nog fått nog för idag. Det här är inte alls något nytt för mig. Det här VET jag ... men lika förbannat måste jag tydligen påminnas ... för mitt minne verkar vara alltför kort. Att HUNDARNA måste få lite respit ... det är för mig fullständigt självklart ... att jag behöver det SJÄLV åxå ... det är nog mer Nytt. 
 
Nä ... Nu tror jag att jag ska använda mig av min nyvunna kunskap om mig själv - Jag kan inte ta in mer idag. Jag stänger ner. Jag kryper ihop. Jag gör kväll :)
 
JAG har fyllt dagen med allssköns värda grejer, jag är supernöjd över min dag. Hoppas att DU åxå är det :)
NU kan vi gå isäng med ett leende på läpparna :)
 
Gokväll
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0