Oj vilken Dag!

I morse klev jag upp, drack mina koppar kaffe, gick ut med hundarna, tog pinkprov på Paddy .... sen iväg till veterinären med Paddy för provtagtningar. Som vanligt satt han helt stilla när veterinären bökade runt i hans ben för att få ut lite blod ... som vanligt var det INTE lätt att få ut nåt blod överhuvudtaget .. men min Paddy satt så stilla och tålmodigt .... och som vanligt blev veterinären imponerad över hans lugn och tålamod. 
 
På väg hem från vet. fick jag ett mms av min lillebror. En bild på en söt liten nyfödd kille :)  Jag har blivit faster igen :)  En liten grabb som ska heta Kevin :)  Brorsans beskrivning av förlossningen, som skedde med kejsarsnitt:
 
Allt kändes lugnt ända tills läkarna kom in, iförda de största stövlar jag sett. Undrade varför de behövde de där stora stövlarna. Sen, när de skurit henne i magen, började de slita åt var sitt håll .... Det var som om de höll på att riva en ladugård .
 
Alltså ... när han berättade det här, höll jag på att skratta ihjäl mig ... oj vilken upplevelse, hahahahahahaha. 
vad jag skrattade MINDRE åt, är att de inte ens bjöd den nyblivna pappan på en macka. Ingen lunch .... han kunde inte ens KÖPA lunch där .... Det tycker jag var dåligt. Men  i alla fall, Grattis Lillebror och Daww, till lille Kevin. Grattis Em till en lillebror. Grattis till mina tjejer, för att ha fått en ny kusin :)  Grattis lille Kevin, och Välkommen till familjen :) :)
 
Efter att ha kommit hem från veterinären, gick jag en sväng med hundarna. Det började regna efter 2 km, så jag vände och gick hem .... kändes som en lugn och bra dag efter löpturen igår. Eftermiddagen och kvällen har gått i lugnets tecken. Hoppas få papperna på lgh i morgon :)  
 
Strax dags för sängen ..... inte riktigt än .... men snart. 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0