Vågar jag prata om det?

Det bubblar i mig av längtan att prata om det .... jag VILL ju prata om det ... Längtar så otroligt!! Fasen ... nu KAN väl inget skita sig? Nä ... vet ni vad, jag utgår ifrån att det kommer att gå bra ....
 
Jag har köpt en lägenhet. Ja, mest troligt alltså ... fniss. Papperna är på väg hem till mig för underskrift, sen ska det iväg på Riksbyggen så att jag blir godkänd ... men SEN .... !!!   I mitten av Maj kan jag flytta in, och jag längtar verkligen!!  Åh så kul det ska bli!!!   
 
Jag har bott här i Bygdsiljum i snart 5 år, och i min lilla fina lägenhet i 3.5 år. Jag har trivts så otroligt bra, både i byn och i lägenheten. Det är många och mycket jag kommer att sakna. Det är så mycket jag kommer att se tillbaka på med stor glädje. Min tid som ICA-tant minns jag med enorm glädje. Söta tant Anna-Lisa som grät en skvätt när jag skulle sluta där. Mitt jobb på Westmans minns jag åxå med glädje. Att få klacka runt och servera, fixa, dona, texta, träffa underbara gäster ....   PRO, som jag träffat ett ganska stort antal gånger. Alla dessa underbara pensionärer. Jag har tänkt besöka dem på sin torsdagsträff innan jag flyttar. Jag har tänkt be dem klänga sig kvar vid livet, så att jag får vara med dem när jag blir pensionär .... då kan jag flytta tillbaka hit :)
 
Träningsgruppen. I 8 terminer har jag skrikit åt dessa härliga tjurskallar :)  Gruppen har bara växt och växt, och vi har jobbat med core, gummibandsgympa, Zumba, cirkelträning och tabata genom åren. Tänker på de som knappt missat en enda träning de här åren, tänker på han som var tvungen gå ut och kräkas på cirkelträningen, hon som svimmade, han som fortfarande inte riktigt kan stretcha baksida lår, trots allas tips och goda råd. Som vi har skrattat tillsammans .... 
 
Spring Tillsammans. Några säsonger blev det spring tillsammans-grupp, som åxå var så fantastiskt roligt. Minns Monkan som första gången hon var med, när hon rökt klart, trampade igång och drog upp värsta tempot :) Vi jobbade med teknik, envishet, och mycket glädje. 
 
Skolbarnen, där jag var och höll Zumba några gånger ... så otroligt KUL !!!
 
Hundträffarna jag startade, där vi träffades och tränade hundarna .... 
 
Så ... många Goda och Glada minnen tar jag med mig härifrån, och naturligtvis kommer det att kännas vemodigt och jag kommer säkerligen att gråta en liten skvätt när jag åker härifrån med sista lasset ... men... eftersom jag håller koll på er på facebook, så ser jag ju om träningsgruppen börjar balla ur .... då kanske jag kommer och gästspelar och skriker lite igen :)
 
Tre koppar är druckna, nu ska jag ta hundarna på en promenad. Ha en Skön söndag och hörrni ...... Fyll dagen med nåt Värt!
 
Gomorron
 
 

Kommentarer
Postat av: KickiK

Va härligt att höra att det är på väg att ordna sig med lägenhet. När du blir Skelleftebo, så hoppas vi på att få se dig på Brukshundklubben i sommar:) Skulle vara kul att se dig, det är länge sedan:)

2013-04-14 @ 21:52:45
Postat av: Maria

Tack Kicki, och JA, vi kommer att ses :)

2013-04-15 @ 12:59:21
Postat av: Carola

Du är VÄLKOMMEN tillbaka.
Ja kom och skrik på oss.
Herre Gud vad vi kommer sakna det och dig men lycka till på nya stället!

2013-04-16 @ 05:46:20
Postat av: Maria

Tack Carola :)

2013-04-16 @ 19:27:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0