Delad Glädje är MINST dubbel glädje!

Onsdagkväll. 
Dagen gick så oerhört snabbt :)
 
Morgonrunda med hundarna, kaffe, promenad med hundarna två och två, iväg med matlåde-leverans, hem, ut med hundarna igen, iväg på jobbet. Hem från jobbet, ut med hundarna, slappa i soffan med hundarna .... dammsuga lite lätt, kolla tv ... HIPS VIPS är det sängdags :)
 
Hörrni .... det här med att ställa upp för andra. Att "vara snäll".  Har hört många kommentarer de senaste dagarna om hur "Snäll" jag är. Eller ... jo, jag har hört det förut åxå ... :)     Och .... jag VET. Jag ställer upp för andra. Har alltid gjort, kommer förmodligen alltid att göra. Jag tycker om att ställa upp. Jag tycker om att glädja andra. Jag Gillar att veta att jag gjort skillnad för någon. Jag uppskattar själva tanken om att JAG är betydelsefull för andra, på något sätt. Ibland går man på minor, då man ställer upp, och får skit tillbaka. Ibland ställer man upp, kanske mer än man borde .... åtminstone med facit i hand ... men de få gånger det hänt att jag ångrar att jag ställt upp, och varit den jag varit .... vägs upp av alla de gånger motparten varit, och ÄR tacksam och glad. 
 
Jo, jag tycker om att Glädja människor. Att glädja människor gör MIG glad ... och som bekant så är Delad Glädje, Dubbel Glädje. MINST dubbel glädje. 
 
Med all denna Glädje, går jag isäng ... efter att ha tagit ut hundarna på kvällsrundan givetvis :) :) :) 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0