Fredagkväll

Då var fredagkvällen här. Har ätit god mat, hade tänkt fota och visa, men glömde bort det. Det var i alla fall stekt nötytterfilé med vitlökssmör och melonsallad. Mums :)
 
Idag efter jobbet, kom en kompis förbi och hälade på. Vi pratade hund, sen pratade vi ännu mer hund :) :)   Vi pratade också om det här med att få släppa människor i ens liv, som gjort en illa. Att verkligen få släppa taget och låta dem tillhöra det förflutna.
 
Superkul att du kom förbi Kerstin :)
 
Efter jobbet skulle jag ha hämtat Kia, men hon blev hemma hos sin ägare fram tills i morgon i alla fall. 
Kvällen har varit lugn och skön .... hade tänkt sätta mig på balkongen med Magnus, men klockan gick ju så herregud snabbt, så jag hann inte ..... blev helt enkelt för trött. Får ta det i morgon istället, och ta det lite tidigare. 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ovanstående skrev jag igårkväll, men av någon anledning som jag inte kommer ihåg NU, så skrev jag aldrig klart, utan .... gick väl helt enkelt och la mig :)    Inatt har jag sovit i min nya one-piece-pymme :)  Har sovit hur gott som helst, och med den på har det ju inte gjort nåt om ett ben eller en arm hamnat utanför täcket :)  
 
Perkon har puttrat klart. Det blir tre koppar FÖRE promenaden idag, eftersom Kia inte är här, så ligger hundarna i sängen tills jag säger att vi ska gå ut. Kia är lite mer för att lägga in en växel direkt på morgonen, och vill gärna dra igång en lekstund med Kelly eller Paddy. Att Paddy inte vill leka, är något som lixom inte gått in riktigt ..... hon tror nog att hon lixom ska kunna "nöta" igång honom. Det kommer nog inte att funka. Sally provade ett helt år, utan framgång. 
 
Ahh, gott kaffe! 
 
Lite svalare ute nu, fast, det var det igår på morgonen åxå, men när jag steg ut från jobbet kl 12, då jädrar var det varmt kan jag lova. Jag fick som en chock. Så, det kan mycket väl bli varmt idag åxå. Planerar att promenera bort dit jag kan släppa Paddy ..... eller, egentligen kan jag mycket väl släppa honom där jag brukar promenera åxå, men har inte gjort det hittills.  Nästa helg är det prova-på ute på hundkappen igen, och då ska Paddy få prova jaga trasa igen :)  Han provade ju för två somrar sedan, men då tyckte han väl att det var .... sådär .... han hade väldigt bråttom att springa tillbaka till mig, sprang nog snabbare då. Men, nu tror jag att han kommer att jaga trasa med stort intresse. Pinkeriet har lugnat ner sig för den här gången känns det som .... har inte varit ute på natten på ett tag nu. Fick provsvaren från vet. och det är inte cushings den här gången heller. Inte uvi heller för den delen. Som sagt ..... det är som förut, de kan inte riktigt säga vad det är, men han är pigg och glad .... ja ... så pigg som han brukar vara :) Beter sig som en gammal farbror. Men ..... att springa, DET älskar han :)
 
Nä, kaffet är slut och nu ska vi gå ut. Ha en Bra lördag allihop!
 
Gomorron
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0