Man ska ALDRIG sluta förvåna sig!!!!!!

Måndag kväll. Dagen började 05.30 med att lillgrabben i lägenheten under, medelst skrik, talade om att han var vaken. De stänge faktiskt balkongdörren strax efteråt, men jag var redan klarvaken, och förbannade mig själv att jag inte skaffat nya öronproppar. Då jag VET att han skriker, så borde jag fixat det, för min egen skull :)
 
Efter morgonrunda, kaffe, frukost, morgonpromenad, så var det dags att lasta Kia i bilen och åka till veterinären. Idag blev hon kvar där över dagen, då veterinären beslöt att söva henne och sätta in ett dränage. Det var lite tufft att lämna henne, då hon skrek efter mig då jag gick ..... 
 
Jobbet var superkul som vanligt :)  Åhh .... det ÄR verkligen roligt att vara delaktig i att ruljansen fungerar på ett sådant ställe som Wallins Kafferepet. De har ju faktiskt många kunder i ett rätt så spritt område, ett väl inarbetat namn ... och det gäller att fortsätta hålla alla nöjda. Jag gillar det :)
 
Efter jobbet åkte jag direkt till veterinären för att hämta hem Kia. Veterinären kom ut i väntrummet, pratade om ingreppet och vidare medicinering för Kia. Hon sa åxå att hon är för trött för att gå, eller, rättare sagt, hon ropade till sköterskan och frågade om hon orkade gå. - Nej, svarade hon, vi måste nog bära. Jag gick dit, för att hjälpa till, och när Kia såg mig, viftade hon på svansen och började springa emot mig. Eller, springa och springa, hon försökte, men raglade runt och gnällde. Lilla gumman!
 
Förbi på apoteket för att hämta ut mer antibiotika och smärtstillande till henne, sen hem. Jag fick bära henne uppför trapporna, och när hon kom in, så la jag ner fällen hon brukar ligga på i soffan, ner på golvet, och hon la sig direkt. Där har hon legat och småslumrat .... vaknat .... viftat på svansen .... somnat igen.   I morgon ska jag meddela veterinären hur det går. Hoppas och tror att det går bra :)
 
Har tagit del av dokument som verkligen får mig att inse : Man ska aldrig sluta förvånas. 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0