Måndag Kväll.

Oj .... vilken dag! 
 
Efter morgonrunda och kaffe, blev det ännu en runda med hundar, sedan iväg in till stan för comeback på Friskvårdskompaniet. Det blev ett svettigt pass i gymmet med Hannah!  Efter detta, lunch på Hannah och Robbans balkong, sedan hem, ut med hundarna, och iväg på jobbet. Jobbade till 19.15, hem, ut med hundarna, svimma i soffan, äta lite ... och nu är vi här.  Phu! Det här är på gränsen faktiskt!
 
Fick brev från Handkirurgen i Umeå, jag har fått tid den 13/9. Tack, DET gick snabbt :)  Blir spännande att se vad de säger. Pratade med sjukgymnasten i Burträsk idag, och de misstänker att jag slitit av ett ledband i handen.  Ok, vad som än är fel i min hand, så gör det ont. Fortfarande. Efter 3 månader. Hoppas på att få hjälp!
 
I morgon ska jag åka iväg till Burträsk för att tejpa handen !!!! Känns väl inte LITE drygt att åka så långt för det .... men .... hjälper det så är det ju värt det. De pratade tidigare om handledsskydd, men va fasen, ett av problemen är ju att jag inte kan ha något som ligger EMOT! Så handledsskydd går bort. Hoppas tejpning kan hjälpa något :)
 
Hörrni, det här med att döma människor. Det här med att inte kunna ta in vad ANDRA tycker och tänker ,utan genast kapa banden och döpa dem till idioter, DET är väl inget som VI håller på med?!  Hoppas och tror det i alla fall. DET förfarandet är inget som går ihop med MIN livsfilosofi i alla fall. 
 
Nu ska jag ta ut hundarna, borsta tänderna och gå isäng. Jag är otroligt trött och slut. 
 
Gokväll
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0