Mitten av Augusti.

Halva Augusti har passerat. Hör att många har någon form av panik att sommaren är över, och att det snart är vinter. Vad beror den paniken på egentligen?  Om man bara ska kunna vara glad och må bra när det är sommar och sol, då väljer man bort mycket glädje kan jag tänka.  Visst, det är inte så lätt att vara munter när det spöregnar och blåser storm ... men ... vad har vädret med Humöret och Livet att göra ..... Egentligen? Varför LÅTER vi en sån sak som VÄDER och TEMPERATUR styra vår lycka?
 
Hörde senast idag : Nu har det vänt och är mörkare om kvällarna. Inte på ett positivt sätt, utan verkligen negativt. Precis som att: Nu blir det mörkt. Nu går luften ur. Nu är det kört.  Inte: Åh, va mysigt att tända ljus .... kura soffa i kvällsmörkret .... njuta av sensommarkvällarnas oändigt vackra bilder. 
 
Det BLIR höst och vinter, varje år. Varför inte omprogrammera sig själv att faktiskt välja att  glädjas oavsett? 
 
Jag har njutit av dagen och kvällen :)   Var nyss ute med hundarna på kvällsrundan .... Dags att knyta ihop dagen. Jag känner mig nöjd med vad jag fyllt dagen med. Hundar, ungar (telefonsamtal med Hannah och Pernilla) och vin.... inte hembryggt,.... och inte äppelvin ... men ändå :)
 
I morgon är det lördag, och jag är ledig då åxå. Då blir det en typ av skattjakt :) Spännande värre :)
 
Hörrni, hoppas ni fyllt dagen med värda grejer :)  
 
Gokväll 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0