NJUT!!

ok ... nu kanske jag är VÄL bitsk .... och fruktansvärt petig.... men .... Kollar på Facebook .... när det är varmt ... till och  med helvetiskt varmt .... så blir ofta kommentarerna: NJUUUUUT. 
 
När det är regnigt och grått är det mest att man ska försöka härda ut.  Återigen tillbaka till det här med att man inte ska kunna njuta när det regnar och är grått?  Jag skrev själv idag : Det klarnar upp, kanske balkongväder ikväll?
 
Vad jag då menar, är att det känns inte alltför mysigt att måsta sitta med regnställ för att inte bli genomblöt, inget annat. Fick förvisso ett gulligt inlägg till svar, att jag kunde ta på en kofta, tända värmeljus och njuta av smattret, om det regnar :)  JAAAAA, det köper jag ... såvida det inte regnar på tvärsen, som det gjorde tidigare idag :) Då blir koftan genomblöt och värmeljusen slocknar :)  Annars funkar det SUPERBRA :)
Var ute med hundarna i lätt regn
 
och AHHHH .... helt underbart var det :)  Det blev typ en trekamp mellan hundarna.  Först tränade vi lite parkour i grupp:  
 
 
 
 
Där var det nästan lika mellan hundarna, förutom att Molly diskades för att hon hoppade ner före jag gett kommando :)  Korvbiten lockade för mycket :)
 
Efter det blev det : Spring som blådårar tills jag visslar, då vänder ni och springer som blådårar tillbaka, då får ni en korvbit. Här kunde Paddy LÄTT ha vunnit .... om det inte vore för att han inte hade tid att tvärvända vid visslingen, utan var tvungen springa en liten bit till, innan han vände. Snabbast-priset vann han dock. Priset gick till Kelly, som vänder på en femöring när jag visslar. 
 
Kia försökte förresten kapp-springa med Paddy. Behöver jag säga mer? Kia ... det är lugnt .... tappa inte självförtroendet för DET .... det är bara så att Paddy är expert på att springa snabbt. 
 
Efter DET var det tävling i "hitta gäddskalle vid vattenkanten"Här vann Paddy, kanske för att han VISSTE var den där nedra gäddskallen låg?
 
Alla hundar vann dock ett pris. Kia för- att aldrig dra i kopplet en endaste gång. Molly för  .... ja .... för ..... hahaha .... bara för att :)
 
Jag har tvättat idag. Ja .... två maskiner blev det :)   Har manglat ..... vikt in tvätt så fint i garderoberna .... Strax dags för kvällsrundan med hundarna .... ska bara väcka dem först.  
 
Längtar tills  jag somnar. Längtar efter att drömma faktiskt. En vän gav mig vägledning i drömtydning idag .... och vet ni ... jag tror att det hon säger, stämmer. Nu vill jag drömma MER, så att jag kan kolla vidare vad det
kan betyda :)
 
Lördagkväll. Mysigt. Lite mörkt sådär .... balkongdörren vidöppen ....  Tänder värmeljus .... Ahhh .... Lycka. Lycka i paradiset! 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0