Redo!

Underbart vacker Tisdagmorgon. Morgonrundan med hundarna avklarad. Jag hade med en påse med köttbullsbitar för att kunna träna hundmöten ffa med Kia. Jag fick hala upp en köttbullsbit redan härute på gården, så söte farbrorns hund var ute på deras uteplats. Söte farbrorns hund är en welsh springer spaniel som heter Kasper, och är närmare döden än födseln kan man lugnt säga. Han är gammal som skrutt, men har ett rejält halsben.  Matade i Kia köttbullsbitar medans vi passerade, och visst skällde hon ett par gånger, men var lätt att bryta genom att vifta med köttbulle framför nosen. Perfekt!
 
Nu står jag och dricker kaffe. Direkt efter sista klunken, ska jag ta ut hundarna var för sig på promenad och parkour-träning. Jag börjar inte jobba förrän kl 2, och mötet som var tänkt, blir framskjutet till en annan dag, så jag ska utnyttja hela förmiddagen till hundpromenader och träning. 
 
 
Nä, nu är det bäst att dra i sig sista kaffeslurken ..... Hundarna får 45 minuter var om jag drar på lite. Det blir perfekt :)
 
Ha en bra dag!!!  
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0