Struligt Just Nu

Dagen började ju inte så bra, då jag legat i yrsel inatt. Kring 1-snåret drog det igång, och höll på till ca kl 5. Det är inte så många timmar ... men det är fruktansvärt Plågsamma timmar. Kl 7 var jag såpass att jag kunde ringa Pernilla och säga att jag inte kunde komma på jobbet .... sen låg jag ett tag innan jag gick ut med hundarna. 
 
Efter kaffet och vila, tog jag en dusch .... sen vilade jag lite mer .... och då var klockan mitt på dagen, och det var dags att åka till veterinären med Kia. Där togs dränet ut, och på Torsdag ska jag tillbaka för att ta suturer och få bort tratten :)
 
När jag kom hem, tog jag ut hundar i olika omgångar. Kelly fick lite parkour-träning, Kia fick faktiskt lite lydnadsträning. Paddy fick ingen träning alls, sen tog jag ut Molly och Kelly tillsammans för lite par-träning samt godissök. 
 
Efter middagen var jag helt slut .... så jag har i princip legat i soffan hela kvällen. Nu ska jag gå ut med hundarna för kvällspinket. Började se filmen "Strul" ..... men som alla vet, som känner mig .... så orkar jag ytterst sällan se en film klart. Så blir det även ikväll. 
 
Kolla in Paddy, lillgubben ... han har ju hittat ett sätt att kunna spana från balkongen :)
 
Nä, nu orkar jag inte längre på den här dagen. Ut med hundarna, sen är det gonatt. Hoppas Du haft en bra dag, och att du fyllt den med nåt värt!
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0