världsklass !!!!

Det här är en helt fantastisk dag!!    Jag klev upp strax efter kl 8. Vaknade kl 6 i vanlig ordning, men petade in öronpropparna lite extra långt, och kröp ihop igen :)     Ett givande telefonsamtal innan jag ens hunnit ur sängen, satte fart på dagen. Gud så kul det är med juridik !!!
 
Efter morgonrunda och kaffe, har det lixom bara varit ...... en helt fantastisk Dag!! En 4.5 km runda med hundarna, där hundmötena satt som ett smäck för Kia. Lite korv i fickan är allt som krävs :)  Inget dragande i kopplet, inget skällande ..... ingenting. En lugn, lydig hund. Eller, 4 st sådana :)
 
Efter promenaden gick jag på affärn en sväng, sen stod städning på schemat. Mitt i städningen ringde det på dörren. Det var tant Valborg i huset bredvid, som bjöd ner alla grannarna på kaffe i lusthuset.  :)   Oj vad jag har skrattat! Farbror Allan, 91 år, som var den förste som flyttade in när de här husen var färdiga 1972, HAN är en riktigt kul farbror. En sån där farbror som drar vitsar, snabb i tanken och truten ... hahaha .... DET var kul :)  Efter detta fika i lusthuset, städade jag klart, vilket tog ca 20 minuter :)   Sen en promenad med hundarna igen och nu står jag här i mitt kontor. Jo, jag står i "innekontoret" . Det är för varmt i utekontoret :)
 
obs. Bilen är från en kväll .... NU är det gassande sol och stekhett. 
 
En dag i Världsklass är det. Jag inte bara Hoppas att den ska fortsätta så, jag tänker SE TILL att den fortsätter så :) Varför inte lixom? Det är MINA val, MINA beslut, hur JAG väljer att göra under resten av den här dagen. 
 
Jag väljer Glädje :)
 
Nä, nu ska jag koka ägg och förbereda för räkfrossa som jag ska ha ute på balkongen senare. :)
 
Goafton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0