Det håller på att rinna ut

Året alltså. snart är det slut.  Det är faktiskt kul att scrolla igenom bloggen och hitta höjdpunkterna som varit genom året. Att vara och rota i härliga minnen lockar till skratt och stora leenden. Minns ni att jag sagt att det här med att fylla dagen  med värda grejer, inte Bara ger glädje för Den dagen, utan även senare, när man tänker tillbaka. 
 
Funderar lite inför det Nya året. För första gången ska jag avge ett nyårslöfte. Vad det är, berättar jag på nyårsafton :)
 
Fick plötsligt en tanke i huvudet nu när jag pratar om det här med glädje för dagen osv. Vet att jag skrivit om det förut, men det känns angeläget att ta upp det igen: Många säger: Man ska inte ha för stora förväntningar, för då blir man så besviken när det inte blir som man tänkt. 
 
Det blir aldrig som man tänkt är väl punkt Ett ... fniss. Skämt åsido. Jag tycker tvärtom - Ha höga förväntningar. Att ha förväntningar fyller kroppen med glädje och hopp. Att bli besviken är ingen katastrof. Vad är det värsta som kan hända om man blir besviken? - Att man gråter en dag eller två. So what?  Visst är det väl bättre att ha fått gå med glädje i kroppen en längre tid, och sen gråta nån dag, än att ha det jämngrått bara för att. ?
 
Vet att en del nu säger: Jomen, man ska vara Realist.    
Jag säger: Man ska vara Optimist :)
 
Med detta ur tankarna, och tredje koppen kaffe framför mig, lägger jag upp dagens taktik. Tror inte att jag ska nöta på broddarna idag. När jag var ute på kvällsrundan igårkväll, hade all is smält och det bar bar asfalt. Sjukt tragiskt att det inte kan vara riktig Vinter. Jag har förresten redan bestämt var jag ska förvara mina nya superfina broddar när det blir vår och sommar. Jag ska sätta fast dem på vinterkängorna :)
 
Nä, om jag skulle svälja kaffet, klä mig och gå ut med hundarna. Ha en Skön söndag!
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0