Efter trerätters osv.

Jag har haft en alltigenom härlg dag. Efter morgonrunda med flocken, kaffe och frukost, tog jag Paddy och Kelly på en timmes promenad. Molly och Milo, som gärna tar det lite mer piano, fick vara hemma och softa under tiden. När jag kom hem, bytte jag och tog ut softarna på en kortare runda. 
 
Efter utevistelsen gick jag på Konsum och handlade inför kvällens begivenheter. Sen blev det städning :)    Jag hade precis tänkt duscha och klä mig fint, så drog smällandet igång, och därmed Paddys ängslan. Jag väntade med duschen. Jag vill för allt i världen inte att han backar till att bli så fruktansvärt rädd att han vägrar pissa och skita utomhus på tre - fyra dagar. Så dåligt ska ingen hund behöva må, och då vet jag att många, många hundar mår bra mycket sämre än så. 
 
Jag VET att många försvarar det här med fyrverkerier och smällare, särskilt när man ställer det emot hundars mående. Det är ju "bara hundar".  Tragiskt. Jag tycker att det handlar om respekt. 
 
jag är mycket medveten om att många saknar respekt. Många vet inte ens vad det betyder. Många bryr sig inte för fem öre. Det gör jag. Det är väl såhär att vi bryr oss om olika saker, därav att det finns olika politiska partier. DU får engagera dig i det DU tycker är viktigt, och låt MIG engagera mig i det JAG tycker är viktigt. Enkelt, eller hur? :)  
 
Det här med respekt .... det verkar vara så fruktansvärt SVÅRT för många. En del häver ur sig nåt så fruktansvärt, utan ett endaste uns av respekt. Hur tänker man då?  För MIG handlar det om respekt för alla, inte bara hundar eller hundägare, utan överhuvudtaget. 
 
Nyårslöften för min del är: 
Starta en tomtepool, då jag upptäckte hur många som vill ha en okänd tomte
jobba för att få nån slags av förbud av försäljning av fyrverkerier till privatpersoner
Fortsätta utvecklas, ÄN mer utnyttja de dagar jag faktiskt FÅR. HELT GRATIS. Fylla dagarna med nåt värt alltså. 
 
Det är mina LÖFTEN. Jag brukar ju aldrig GE nyårslöften, men jag gör det i år, för det känns viktigt.  Jag har utvecklats med andra ord, och DET känns HUR kul som helst :) Jag fortsätter som jag börjat,  och utvecklas från det. Gissa hur sjukt spännande det känns?! :) :) :) 
 
ÅHHHHH 2014 Kan bli nåt helt Extra, jag känner det På mig :)  Jag hoppas att Ni åxå känner så inför det nya året. Tänk på att makten finns hos Dig. Det är DU som gör valen. 
 
Gott Nytt År !!!!!! 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gerd

Gott nytt år Maria önskar Gerd (Tinas svärmor ):-D

2013-12-31 @ 21:43:15
Postat av: Maria Tafvelin

STORT, STORT GOTT NYTT ÅR till Dig Gerd! Kram

2013-12-31 @ 21:44:44
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0