Fredag afton .... lugnet lägrar sig

Jag skjuter upp fredagsstädningen till i morgon istället. Jag är helt slut efter dagens, och gårdagens jobb. Hektiskt , och man var ju orolig över att det skulle blivit många fel igår, men det BLEV det inte :)  Gud så skönt!
 
Jag har hämtat upp lille Milo, som ska slagga här hos oss tills på söndag. Päronen ska på fest i morrn :)
 
Hörrni, mitt i alltihop måste jag bara få stanna av och skratta lite. Det här är INTE för att provocera, men .... så mycket som jag varit med om i fråga om bisarra upplevelser .....   ja, jag MÅSTE få skratta faktiskt. Det är helt sjukt! Som en film
 
Hunden Kia, den här nästan blinda cocerspanieln som försvann för några dagar sedan, har hittats. Död. Hon hade gått genom isen. Fy så hemskt!!!  Sigge, dvärgpudeln som försvann den 2:a Oktober, är dock fortfarande på rymmen. Känner en panikkänsla när jag tänker på det. Minns ju när Paddy försvann i skogen i Boliden .... han var ju bara borta några timmar ... men det var fruktansvärt. Paddy, glidaren, hoppade in i en taxi och åkte till OK i Boliden, där han blev omhändertagen och ompysslad tills jag hämtade honom. Känner SÅ med ägarna !
 
Nä, nu ska jag plocka ut nåt från frysen som jag ska laga ikväll .... få se vad det blir. Dags att tömma frysen helt nu, eftersom jag ska hämta hundfoder på tisdag. Det går i vågor det där ... när jag rymmer egen mat i frysen :)  När hundmaten kommer, rymmer jag lite knappt en låda till mig själv. 2.5 lådor går till hundmat. Men, dag för dag så rymmer jag mer eget, när de äter upp sin :)
 
Tjing så länge :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0