Insikt

Insikt kan vara svår, obarmhärtig ... tung .. befriande.   
 
MEN, nu tar vi det här från början :)
 
Eftersom bilen inte behagade starta i morse, så tog jag bussen till jobbet. Gud va lyxigt att ha, inte bara gångavstånd till bussen, men även att ha 20 minuters mellanrum mellan bussarna :)  Jag VET - jag bor i stan :)
 
Efter jobbet, då min Pernilla skjutsade hem mig :) :) :)  Tog jag ut hundarna på en runda ... sedan hem för att ta itu med fredagsmiddagen. Jag orkade inte dra ihop nåt .... och i det läget befann jag mig när min Hannah tittade förbi :)   Kontentan blev: En helt underbar dag, där jag själv valt min attityd. Känner det framförallt vid div. kommentarer jag fått, både här på bloggen, men även på facebook, av S S Nej, jag vägrar hamna i en negativ spiral igen. Jag vägrar lämna min positiva syn. . Punkt. Jag VET att många ser mig som en hjälte, och du anonym, som jag ändå vet vem det är, som ifrågasätter det  ..... det är inget som stör mig. DU får tycka och tro vad DU vill. Är DU en hjälte eller inte? Det lägger jag ingen kraft eller energi vid att ta reda på. JAG vet vad människor tycker om MIG .... DET betyder något för MIG. 
 
Nu ska jag ta ut mina hundar på en kvällsrunda, sen är det natt. Jo, det är SENT .. men jag vill sova LÄNGE i morgon. Om jag kan. Därav att jag väntar i det längsta ikväll. 
 
Gokväll mina vänner, och för all del, ni andra åxå. Jag VET ju att Ni åxå läser min blogg. Det gör inget. Ni är välkomna ni åxå, att dela mina tankar och funderingar. 
 
Hoppas ni haft en bra dag, och att ni gjort bra val :)
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du nu vet vem jag är Skriv det då

Svar: Klart jag vet vem du är! Det är ju Linda, Maria, Mari, Camilla, Michael Fulton .... Lite av multipla personligheter, men att det är Du, är ingen tvekan ;)
Maria Tafvelin

2013-12-21 @ 00:20:54
Postat av: Maria

ehh? Ibland publicerar jag anonyma kommentarer ... och det är mest för att visa hur sjuka kommentarer jag får. Lixom ... varför?

2013-12-21 @ 00:24:15
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se
Postat av: Li

Anonyma negativa inlägg är det fegaste jag vet. Om man inte vågar stå för vem man är och vad man tycker, vad är då ens åsikter värda? Det är dessutom inte friskt att hålla på och försöka göra ner en annan människa anonymt, det kallas näthat och det är knappast friska människor som ägnar sig åt sådant. Om man tvångsmässigt sysslar med sådant, bör man söka hjälp. Det finns dessvärre de som saknar insikt i sitt problem, tyvärr ganska svårt att bota i de fallen. Då handlar det om självhat, som man måste överföra på andra för att lätta på det inre trycket. Egentligen är det hemskt synd om "anonym".

2013-12-21 @ 07:18:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0