Mörker i paradiset

Det börjar luta åt att jag måste få hit en elektriker. Inne på min hotell-toa finns bara två spottar som belysning, och de sitter i själva badrumsskåpet. Den ena lampan har aldrig lyst, och den andra har kärvat ordentligt, så att man måst slita ner själva spotten, och lirkat med tåtarna. Nu verkar det omöjligt att få det att lysa, så jag kör värmeljus för att överhuvudtaget ha nåt lyse där. Dags att ta itu med det alltså. MEN, det måste bli efter jul, för elektriker har ju en tendens till att inte vara gratis :
 
På tal om inte gratis. Det här med glasögon. Mailade Smarteyes för att kolla deras priser på terminalglasögon. Efter två dagar fick jag ett svar att jag behövde receptet från Selins optik, där jag gjorde synundersökningen. Mailade Selins, min optiker där, Maria, ringde mig för att senare maila receptet till mig, allt inom samma dag. Hon förstod att jag ville kolla efter billigare priser, då de skulle kosta lite drygt 3000 kr.   Mailade receptet till Smarteyes, väntade en dag innan jag fick ett svar om att jag måste lämna in fullständigt recept. Svarade och frågade vad de menade med fullständigt recept, och om totalsumman är 2999 kr på terminalglasögon, även prismaslipade. 
 
Idag, efter ytterligare 2 dagar fick jag ett svar: Japp 2999 kr.   Jag fick alltså inget svar på vad de menade med fullständigt recept. 
 
Kontentan av det hela är att Selins Optik är 300 kr dyrare, men då har de den servicen att de svarar på mail, alternativt ringer samma dag man mailar dem. DET är värt en hel del. 
 
Jag svarade Smarteyes att jag, eftersom allt verkar så helvetiskt trögt med servicen, beställt glasögonen hos Selins istället. Konstigt nog fick jag svar blixtsnabbt: Vad tråkigt, men om du i framtiden ändrar dig så är du välkommen in. 
 
Kunde inte låta bli att svara: Har svårt att se att jag i framtiden skulle byta ner mig, men tack för erbjudandet. 
 
MEN .... nu ska det väl inte dröja alltför länge innan Selins Optik skakat fram ett par åt mig :) :) :) 
 
Vet ni, i morgon, fredag, är jag ledig. På lördag ska jag dema smörgåstårta på ICA-Torget :)   Gud så himla kul jobb jag har. Snacka om skiftande !!!! Kontorsjobb, ute med konditorerna, demo .... åhhh .... gud ... jag har tur som en tok :)
 
Det här blir ett sånt där ..... mittemellanaftonochkvällinlägg. Kanske skriver jag ett till, eller då inte. Beror på hur tankarna snurrar :)
 
Goafton
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0