Ny vecka igen

Det är måndag morgon. Jag står och dricker mitt morgonkaffe. Sneglar mot sängen - ingen aktivitet. 
 
Jag hade förträngt att jag ska jobba eftermiddag idag. Pernilla ringde mig igårkväll och sa: Visst vet du att du jobbar eftermiddag i morgon? - Nä, det hade jag gjömt :) Så, det blev lite sovmorgon fram till 7.30  Hade ställt väckaren på 8, men Hannah ringde och frågade om jag skulle komma med Milo före jobbet, eller om hon skulle möta upp vid jobbet. Nu hinner jag i lugn och ro ta en längre promenad med dem, innan det är dags att åka iväg :)
 
Igår var en härlig dag. Efter  morgonrundan tog jag ut Kelly på gården och tränade en stund. Ska bli kul att börja träna inne på ridhuset tillsammans med andra. Jag ser fram emot det :)   Efter att ha varit ute med Kelly, gick jag och kollade om tvättstugan var ledig, och det var den, så jag passade på att tvätta. När tvättandet var klart, tog jag hundarna på promenad, och sedan hängde vi i soffan resterande tid av dagen :)
 
Förstycket på en av kökslådorna lossnade på ena sidan igår. Det visade sig vara mer komplicerat än  man kunde tro, att få tillbaka den. Efter många om och men, insåg jag att jag helt enkelt inte får loss det jag måste få loss, för att komma åt att skruva in skruvarna som håller förstycket på plats. Fick helt enkelt laga med silvertejp. Funkade ju det med :) :)   Belysningen inne på toa har lagt av helt nu, och mitt fipplande gav inget resultat, så nu har jag ställt in en lampa och dragit en skarvsladd från hallen. Efter jul blir det lämpligt att ta hit en elektriker för att fixa det där. Han kan ju vara skicklig på IKEA kökslådor åxå, vad vet man :)  Bilen måste jag nog lämna till någon för någon form av åtgärd innan besiktningen åxå. Jag Vet ju att den går igenom även om det inte finns något handtag på förarsidan, men om den går igenom ifall man måste hålla fast dörren genom att hålla fast där högtalaren ska sitta, är mer tveksamt. 
 
Nu har jag druckit upp mitt kaffe. Nu ska jag väcka hundarna och tala om för dem att det är en ny dag :)  Ha en bra måndag, och tänk på att göra bra val :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0