Nyårsafton. Sista dagen på det gamla året.

Förra nyårsaftonen kunde jag ha bytt bort mot något. Jag "firade" med Meinére, och det var ingen höjdare. I år hoppas jag få fira utan honom :)   Jag tycker att det är kul att "bläddra igenom" året som gått, minnas, skratta högt, le, bli tårögd ..... det hinner hända så oerhört mycket på ett år. Det som slår mig är att sedan jag började inse att det är Jag som måste fylla mina dagar med värda grejer, så känns det som att allt blivit så mycket bättre. På nåt sätt så känns det som att äntligen hålla rodret på min egen segelbåt. Ibland stormar det, å jädrar vad vi åker då, ibland är det ingen vind alls, och man behöver vänner som  hjälper till med årorna för att man ska komma sig framåt. Nån grundkänning har man väl haft under året, men båten är hel och seglar vidare. 
 
Tänk .... Det här året har jag bott halva tiden i Bygdsiljum, och halva tiden här. En ganska häftig känsla faktiskt, att ha köpt en egen lägenhet. Jag hann ju vara och kika på flera stycken, men va i herregud så dyra de blev. När jag sen hittade den här, blev jag ju störtförälskad. Fnissar ibland för mig själv när jag tänker på hur det blev, att jag hamnade här i Ursviken, där jag aldrig hade varit. Ibland måste man våga hoppa :)
 
Det snöar idag. Lätta små flingor. Hoppas det får ligga kvar nu.  
 
Hundarna har varit ute, jag ska städa lite, sen gå en lite längre promenad. Hoppas att det blir lugnt på fyrverkeri- och smällarfronten. 
 
Nu ska jag planera kvällens meny :)   Ha en Bra Sista Dag på det här Året!  Om du inte gjort det tidigare - se till att fylla dagen med nåt värt :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0