Stilla Natt

Tidig morgon, väckaren på 4.30. Inatt har det snöat så det är vitt på backen igen !!! :) Känns bra, efter gårdagskvällens pinkrunda med paraply i spöregn. 
 
5.30  Kom precis in med hundarna efter morgonrundan. Det känns skönt att det frusit på igen. Ser ut att ska snöa framöver, vilket känns BRA :)
 
Pernilla ringde nyss från jobbet och sa att jag nog inte behöver börja kl 6. Tanken var att jag skulle hjälpa till att köra ut bröd fram till kl 8, men det verkar flyta på bra, och de har en extra chaufför som började kl 5, så de ror nog ihop det :)  Så, jag stressar inte, utan tar det lite piano, njuter av morgonkaffet lite extra, sen åker jag iväg
 
Jag har beställt en ny telefon, och den är på väg. Det är en iPhone 5c  Jag ska vara väldigt försiktig med den, och se till att inte spilla rödvinssås i hålet där man ska höra, det försämrar ljudkvaliteten oerhört mycket. 
 
Vissa saker är bara för typiska! Jag har ju haft symaskinen efter mamma, i x antal år nu. Har väl inte sytt sådär överdrivet mycket ....  lite gardiner, lagat några byxor ... det är väl allt jag sytt de senaste åren. Roland och Daww ville låna den, så när jag och Hannah var och hälsade på i huset, så tog jag med den. Vad händer då? - jo, jag hinner knappt mer än hem, så river jag sönder jackan, och behöver symaskinen! Man kan knappt göra annat än att fnissa .... 
 
Nä, nu ska jag ändå ta och sätta ner årorna i vattnet och börja ro. Hela dagen ligger framför mig, och jag har tänkt fylla den med värda grejer. När kvällen kommer, är det för sent att fylla den dag som gått, och det är ju onödigt att låta dagarna bara försvinna utan att ha försökt göra nåt vettigt av dem. 
 
Ha en Bra Fredag!
 
Gomorron
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0