Kärlek, distans, avstånd, närhet, relationer

Det här med relationer .... det är nog det svåraste som finns på Ett sätt. Tänk att det ska vara så. Tänk att en människa som ena stunden stått en så nära .... plötsligt befinner sig så långt bort. Tänk att någon som befunnit sig så långt bort, verkligen bor i ens hjärta, utan att man hunnit märka att personen flyttade in.
 
Känslor, kärlek .... det kan finnas Stora känslor, STor kärlek, utan att människan ens finns i närheten, utan bara på distans. Det kan HA FUNNITS känslor, kärlek .... så nära .... så djupa ... men plötsligt finns ett avstånd som är så stort som en hel evighet.
 
Avstånd. Närhet. Vad är Vad? Kärlek .... Tillit .... Förtroende .... Vad är det värt?   Kan Du sälja ut mig för ingenting?  Finns Du kvar hos Mig .... även om det varit jordbävning? Står Du pall även om det blir storm? Kan du kasta bort mig och kalla mig oduglig även om jag gör mitt bästa?  Kan du med gott samvete överge mig när någon annan vill komma i mitt ställe?  Står Du vid min sida .... alltid? Eller bara ibland? NÄr isåfall? NÄR kan jag räkna med dig, om inte alltid? 
 
Jag är Jag. INte bäst. INte sämst. Om man nu ska hålla på att jämföra. Jag är Jag. Positiva sidor, negativa sidor. Kaxig, Stursk, Envis, Ansvarsfull, Trogen, Ärlig, Bitchig, Hämdlysten, Stark, Stresstålig .... jag är mina vänners bästa vän, mina fienders absoluta hatobjekt .... mina barns bästa mamma :) :) :)   mina hundars enda matte .... en Lojal vän ...En Bästa Lillasyster, En Bästa Storasyster,  En MÄNNISKA ....En helt vanlig Människa. En del älskar mig, en del gillar mig, en del står ut med mig, en del tycker illa om mig, en del tycker väldigt illa om mig , en del är rädd för mig, en del hatar mig ..... de som hatar mig är oftast de som är rädda för mig ... fniss ... skämt åsido. Jag väcker väl känslor hos andra, lika mycket som alla andra. Men ... jag är Jag. 
 
Jag lär mig saker varje dag. Jag Älskar att lära mig saker varje dag. Jag älskar Saker jag redan kan och vet. Jag älskar det här att ..... växa. Lyssna .... Ta till mig. Lyssna på DIG ... Höra vad du säger. 
 
Älskar varje Ny dag. Älskar Varje Ny dag .... Ja det gör jag. Älskar VARJE NY DAG. I botten ÄR jag positiv. I botten SER jag positivt på allt. I botten LEVER jag i positiv anda. 
 
Ni må förlåta mig om jag ibland inte orkar vara positiv. Ibland händer det saker som gör att .... det positiva lixom ... stryps. Inte för alltid, men .... tillfälligt. Det är jobbigt att strypas. Svårt att andas lixom. 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0