Rensat ut

Vilken dag :)    
 
Bilen rullade genom besiktningen utan anmärkning. Det spelade tydligen ingen roll att hela innerdörren med handtag, högtalare m.m låg i utrymmet där bak. Fast, jag hade hivat ner framrutan så att besiktningssnubben inte behövde kränga sig in från passagerarsidan, utan kunde lite sådär lagom nonchalant sträcka in handen och öppna förardörren inifrån :)  Det nöjde han sig med :) :) :)   ÅH så skönt att rulla igenom utan anmärkning :) :) 
 
Efter besiktningen begav jag mig till stan, hann upp till Hannah och Robban för en kopp kaffe innan det var dags att bege mig för att möta upp frysbilen och hämta färskfoder till hundarna.  Svängde förbi ICa Maxi för att om möjligt få träffa någon form av chef, men det sprack eftersom det var lunchtid.   
 
Hem, ut med hundarna säga hej svejs till grannen som städade ur sin lägenhet och flyttade idag. Jag fick en spegel och en dammsugare, som de helt enkelt inte rymde i bilen .... :)  
 
Kvällen har varit lugn. Har fortsatt rensa i vänlistan på facebook. Kring 20 personer har jag raderat, de flesta för att jag knappt ens visste att de fanns där .... har lixom inget behov av att ha en massa människor som vänner, som aldrig kommunicerar, och som jag själv aldrig kommunicerar med. Ska reducera skaran vänner till de jag verkligen känner att jag vill dela mina inlägg med. Hyser inget agg till er jag raderat, absolut inte ... men ibland kan det åxå vara så att man behöver lite distans till vissa .... utan att jag för den skull tycker sämre om er för det. 
 
Ibland är Facebook lite små-svårt. Många gånger tycker jag att det är helt fantastiskt. Tänk, mina kusiner tex, som jag inte skulle pratat med så ofta annars, vi gillar, delar, kommenterar .... det är helt suveränt :)    Andra gånger känns det något mindre fantastiskt .... fast ... jag behöver ju inte skriva på fejjan allt jag tänker heller .... fniss
 
Nåja, vänlistan är redigerad, bara för att jag vill hålla skaran vänner Något samlade, inte svårare än så :)
 
Nu är det dags att ta ut hundarna, för att sedan få borsta tänderna och krypa isäng. Har haft sovrumsfönstret öppet hela dagen .... undrar om jag inte ska ha det öppet hela natten åxå .... slipper man vakna fram på morgonen av att det är så himla varmt :)
 
Hoppas Du haft en bra dag, och att du gjort Bra val :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0