Att fylla sitt liv med nåt värt

Vilken underbar dag!  Från det jag slog upp ögonen i morse, förmiddagen, mitt på dagen, eftermiddagen, kvällen ... hela den här dagen har varit .... Magisk. Glädje, så stor att den förvandlades till tårar .... Innerlig och djup Glädje. 
 
"Ännu en sak i min "to do för att må bra lista"  skrev min lillebror på facebook tidigare i afton. Min lillebror går från klarhet till klarhet. Han har bytt sitt gamla destruktiva liv som han levt i sååå många år .... till ett helt nytt. Han bytte sambon alkoholen till en fräsch kvinnlig sambo, han jobbade sig fram till ett jobb, en familj, och nu idag tog han tillbaka sitt körkort!!! Jag blev så glad så jag höll på att gråta ögonen ur mig. Jag grät så mycket att vi inte kunde prata i telefon .... fniss ..   Tidigare ikväll när jag satt nersjunken i soffan med hundarna, knackade det på ytterdörren, och där stod han, lillebror. Han var ute och luftade sitt splitternya körkort :) :) :) 
 
Lika mycket som jag föraktade hans tidigare liv, Lika mycket älskar jag honom Nu.   
 
Jag säger ju mer eller mindre varje dag: Fyll dagen med nåt värt.  Nu känner jag verkligen att min lillebror tagit steget ännu längre, och verkligen fyller hela sitt LIV med något värt. 
 
Den här dagen har varit helt magisk. En lång, härlig promenad med hundarna på skoterleden, en massa glädje och skratt, jo, mycket tårar åxå, men då de var av glädje, gör det inget. 
 
Tanken inför i morgon var att jag och Hannah skulle åka till Haparanda på IKEA, men efter att ha tagit del av väderleksrapporten, så skjuter vi upp det till nästa vecka. Finns lixom ingen anledning att riskera livet för ett par hyllor och några hundra värmeljus. Så känner jag. 
 
Strax sängdags här i mitt lilla paradis. Hoppas DU haft en bra dag åxå. Och hörrni ..... Ge aldrig upp! Varken på dig själv eller någon annan.  
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0