Härliga Måndag

Måndag ... Ledig dag. Vaknade halv 7 av att älskade Kelly spydde i sängen. Hon sprang dock upp och spydde vid fotändan ... lilla gumman. Klev upp, torkade av det värsta, la mig igen. Somnade dock inte om, utan låg och tänkte på ditten och datten .... 
 
Klev upp, drack kaffe ... duschade, var ut med hundarna ... sen iväg på uppdrag för tidningen. :)  Jättekul intervju som jag hoppas blir ett fint personporträtt på en ung människa som jag tycker om :)   Hem igen, sen gick jag ut med hundarna var för sig. Det blåste verkligen småspikar vid det här laget, men Sally bryr sig inte ... hon är för cool för det :)
 
Paddy ... skulle väl egentligen döpa om honom till Forest ... Forest Gump ... för jädrar va han springer när man släpper honom på skoterleden. Jo, när man visslar kommer han ångande i samma tempo tillbaka ... han bara ÄLSKAR att springa :) :) :) 
 
 
 
Ska försöka vara vaken och se ett tvprogram kl 20 ... men sedan är det gonatt för min del. Skönt att vara ledig i morgon åxå .... återhämtning: Ja tack :)
 
Nu ... Gokväll 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0