Dyra Droppar

Åh vilken härlig kvällspromenad det blev igårkväll. Hade kunnat vara ute hur länge som helst. Passade på att köra lite gruppträning med hundarna 
 
 
Lite suddiga bilder? Note to self: Ha inte lösa små korvbitar i samma ficka som telefonen. Linsen blir lite smetig av det. 
 
I morse vaknade jag och såg att det var sol, men inte så varmt. Perfekt promenadväder alltså. Men innan promenaden ville jag ju dricka mina tre koppar. Vet ni var den första koppen hamnade? - jo, mellan kylen och köksbänken rann den ner. Tur att jag lyckades få ihop till tre koppar ändå :)
 
Efter 4.5 km promenad i härligt väder, blev det frukost. Tog det som blev över från gårdagens frukost - soppa. Idag åt jag den kall dock, då jag var hyfsat varm efter promenaden. 
 
Har jag berättat om det här med handen, den är ju inte bra än. Fick veta att Vårdcentralen skickade in en remiss på en ny röntgen, i slutet på Juni, och jag har inget hört därifrån, så jag ringde röntgen nu på morgonen. Jag hade fått tid den 19:de Augusti. Va?  Men snälla ni, tycker ni att det låter vettigt, undslapp det mina läppar. 
 
Nu har jag tid i morgon bitti kl 8 istället. 
 
Strax dags att åka på jobbet. Ska komma ihåg matlådan idag :)  Ha nu en Bra dag, fyll den med nåt värt!
 
Gomorron
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0